Thursday 27 August 2015

Smékalovo pekařství chrudim

V naší pekárně pečeme více než 3druhů pekařských a cukrářských výrobků. Mimo tradičních pekařských výrobků nakoupíte u nás několik druhů výrobků, u kterých byla zachována původní receptura. Zároveň sledujeme trendy zdravé výživy a pečeme mnoho druhů . Máme zde také výběr z nejrůznějších druhů zákusků a zmrzliny, vyráběných ve vysokomýském Smé . Pekař, pekárna, pekařství.

Nejbližší podobné firmy. Chrudim , Pardubický kraj. Vstřícnost k zákazníkům. SMÉKALOVO PEKAŘSTVÍ spol.


Vyučení v oboru je vítáno, ale přijmeme i kohokoliv šikovného s ochotou se naučit v tomto oboru. Nabízený sortiment, kvalita. Jednoduchá odpověď přes Indeed.

Nabídka práce, Nabídka práce úřad práce , práce. Výroba a prodej běžného, cereálního a sladkého pečiva. Možnost objednání dortů a svátečního cukroví.


Chcete opět zobrazit oblíbené inzeráty? Obsluha strojů na výrobu pečiva, čokolády a cukrovinek. Odpovězte na inzerát a získejte novou práci. Hlavním oborem činnosti je Výroba pekařských a cukrářských výrobků, kromě trvanlivých. Mapa Palackého náměstí 36 Skuteč – detailní mapa okolí (základní, turistická, satelitní, panoramatická, atd.), plánování trasy, GPS a mnoho dalšího na mapy.


O logo soutěžili v devíti kategoriích, nejsilnější zastoupení měly kategorie masné výrobky tepelně opracované včetně uzených mas a pekařské výrobky včetně. Kontakt na regionálního koordinátora soutěže: AGROVENKOV, o. Sváteční koláč s náplní povidlovou. Smékalovo pekařství spol.


Cukrářské výrobky včetně cukrovinek. EZNICTVÍ A UZENÁŘSTVÍ OLDŘICH ČEJKA, s. Zřud masokombinát Polička.

Vysoké Mýto-Město, Vysoké Mýto. Zdeněk Pazdera – SIMABELLE,s. Prestižní ocenění převzali výrobci na pardubickém závodišti v areálu. AGROFERT PARK v rámci Apetit festivalu. Značku uděluje Ministerstvo zemědělství těm nejkvalitnějším regionálním výrobkům v kraji.


Masné výrobky: Masoeko Letohra Řeznictví a uzenářství Francouz, Řeznictví a uzenářství Oldřich Čejka ve Skutči, ZŘUD Masokombinát, a. Mléčné výrobky: MILTRA . Mlýnské a pekárenské a cukrářské výrobky. Trhankový chléb, Mrkváč malinový. Pavel Janoš - Čtyřlístek - pro štěstí z Pardubického kraje. Leona Luňáková Šilarová - Máslový . Večer ve hodin koncert skupiny. Tanečního orchestru ZUŠ CHRUDIM.


Součástí přehlídky bude prodejní.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.