Tuesday 25 August 2015

Pronájem bytu praha 9 černý most

Vyberte si novou nemovitost na sreality. CHCETE SE CÍTIT JAKO NA DOVOLENÉ V HOTELU? PRONAJMU DLOUHODOBĚ: PRAHA - ČERNÝ MOST - KRÁSNÝ A VYBAVENÝ . Pronájem bytů - cerny most zarizeny, Praha, inzerce. NP, nezařízený, volný ihned.


Luxusní byt 3kk Praha kyje, Garáž. Uvažujete o prodeji nemovitosti? Neprodávejte pod cenou a zeptejte se nás, za kolik jsme schopni prodat váš byt, dům či pozemek. Bezplatné zpracování tržního odhadu, široká databáze . Ocelkova, Praha 1 Černý Most.


Byt je plně zařízený nábytkem, kuchyně je. Byty k pronájmu Praha 9-Černý Most ve všech dostupných lokalitách a dispozicích. Praha - Černý Most vám poskytuje Eurobydlení. Nabízíme vám k pronájmu krásný, vybavený nový byt, který se nachází ve 4. PRONAJMĚTE SI KOMPLETNĚ ZAŘÍZENÝ KOMFORTNÍ A DESIGNOVÝ APARTMÁN V NOVOSTAVBĚ!


Stav bytu: po rekonstrukci. MHD: minuty ke stanici metra. Zařízení: linka, sporák, lednice, myčka, mikrovlnka, letiště , . Kč Včetně všech poplatků. Nadzemní podlaží panelového domu.


Byt má zděné jádro, plastová okna. Zděná koupelna s vanou, toaleta. Přijďte si vybrat z mnoha aktuálních inzerátů.


Aktuální nabídka pronájem bytu Černý Most denně zásobovaná stovkami realitních kanceláří. Seřadit: Výchozí řazení, Cena od nejlevnější, Cena od nejdražší, Nejnovější, Nejstarší. Naše společnost Vám zprostředkuje pronájem bytu o výměře m², na Černém Mostě ( Praha 14), v ulici Cíglerova. V bytě je umístěna kuchyňská linka (bez dřezu, vařiče a lednice).


Přípojku na pračku možno zajistit. Byt, který je formálně veden jako ateliér, . VHODNÝ PRO DLOUHODOBÉ LUXUSNÍ BYDLENÍ, JAKO MANAŽERSKÝ BYT PRO PRAVIDELNÉ CESTY DO. Upřesnění: Kabešova zobrazeno: 683x. Omezení, Zvíře Balkon Kuřák . Rudolfa Holeky, Praha - Černý Most. Vašátkova, Praha - Černý Most.


Volkova, Praha - Černý Most.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.