Monday 24 August 2015

Pilový kotouč na lamino 160

Nový standardní kotouč s vydutými zuby pro jemný a čistý řez oboustranně povrchově upravených materiálů, jako lamina nebo dýhy, na kotoučových nebo vertikálních pilách (např. Striebig, Holzher) bez př. CMT PILOVÝ KOTOUČ NA LAMINO , PLAST A NEŽELEZNÉ KOVY - D160x,dZHM. Speciálně konstruovaný pro řezání oboustranně polaminovaných dřevotřískových desek.


Vysoká životnost břitových destiček. Nejdříve si povíme něco o tom, jaké materiály je možné s pilovými kotouči řezat. Nejběžnější je masivní dřevo (palivové, řezání kulatiny a desky, stavební řezání, truhlářská příprava dřeva), dále velkoplošné materiály ( lamino , dřevotříska, překližka, OSB desky, cementotřískové desky), plasty, železné a neželezné kovy a . Hledáte pilový kotouč na lamino ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Prodáváme profesionální pilové kotouče osazené slinutým karbidem na formátování lamina. Kvalitní pilové kotouče pro řezání lamina a dřevotřísky, které zajistí aby řez byl otřepů. Tyto materiály patří k nejtvrdším a proto je k jejich řezání potřeba použít kotouč s velkým počtem zubů. U lamino desek vzniká problém s otřepem laminátového.


Na lamino - Naradi-vesely. Pilové kotouče CMT pro pily bez předřezu na LTD. Konstruován pro vysoký výkon, kvalitní řez a dlouhou životnost ostří. Pilový kotouč pro ruční elektrické pily.


CMT kotouč pro neželezné kovy a plasty je ideální pro zkracovací, radiální a kotoučové pily. Použití pro řezání všech neželezných kovů a plastů, lamina a . Dostupnost: Skladem Sleva: Popis: Průměr 160mm. Na různé druhy dřeva, dřevotřískové desky, dřevotřískové desky pojené cementem, tvrdé dřevovláknité desky, sádrokartonové desky. Zuby Microteq pro dlouhou životnost. Specialista na řezání laminátových desek.


FREUD na lamino s dutým zubem bez nutnosti použít předřezu, a řez je krásně čistý oboustranně. Pro lamino , DT MDF,. Kotouče s negativním úhlem čela. CMT kotouče pro lamino , neželezné kovy a plasty jsou ideální pro zkracovací, radiální a kotoučové pily.


Osvědčené kotouče s trapézovým zubem a expanzními drážkami. Určené pro vysoce kvalitní řezy do lamina a dřevotřísky. D1- 4mm, D2až 3- 2mm, D3- 5mm. Zuby : Úhel čela 10°, TCG trapézové a rovný. Volba počtu zubů pilového kotouče závisí i druhu řezaného materiálu.


Vidiové kotouče jsou pilové kotouče jejichž zuby jsou osazeny tvrdokovovými plátky. Při podélném řezání masivního materiálu je nutné použít pilový kotouč se střídavě šikmým broušením a vyhazovačem nebo střídavě šikmým broušením, ale s menším počtem zubů. Vhodný také pro řezání surových dřevotřískových, akustických .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.