Wednesday 26 August 2015

Kadeřnický mycí box

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Nabízíme kadeřnické mycí boxyve velkém výběru pro profesionální kadeřnické a kosmetické salony.


Kadeřnický mycí box GABBIANO ESSEN hnědo-béžový (AS). Prodáme nástavbu ke kadeřnické obsluze.

Mírné známky opotřebení. Z jedné strany je více poliček a zásuvka, z druhé strany jsou vyšší poličky. Samostatně stojící kadeřnický sloupový mycí box Detail bez křesla, je vhodný pro úsporu místa v malých provozovnách. K mycímu boxu můžete použít křeslo dle svého výběru. Barva sloupu: černáMateriál.


Kč , Karlovy Vary kadeřnické křesla prodám profi kadeřnické křesla dá se položit opěradlo na holení a stupínek na nohy. Téměř snový design a barvy, ze kterých jsou složeny čalounění se základnou tvoří pozoruhodnou vizuální podívanou. Chromované područky akcentují styl a skvěle vynikají.

Hluboce syté barvy budou vypadat krásně v jakémkoliv salonu. Estetika však není všechno. Elegantní mycí box v černém barevném provedení. Keramická mísa hluboká v černé nebo bílé barvě.


Báze boxu je laminátová. Vhodné kombinovat s kadeřnickou židlí ZD-300. Stylově navržené křeslo vyniká mechanicky polohovatelnou opěrkou na nohy a zaručí zákazníkům maximální pohodlí. Polstrování i koženka jsou z kvalitního silného materiálu.


Ideální kombinovat s kadeřnickým křeslem . Dostupnost: Skladem centr. Originální design, vysoká kvalita povrchové úpravy, čalounění z kvalitní eko kůže, zajímavé barevné kombinace - to jsou pouze ty nejviditelnější výhody kadeřnického boxu. Zařízení bude zákazníky přitahovat jako magnet. Má však také pohodlné široké sedadlo . Pěkně zpracovaný mycí box v černém provedení. Vkusný mycí box v černém provedení.


Nenáročný mycí box v černém provedení.

Moderní zařízení pro kadeřnictví z části určuje kvalitu služeb. Bez dostatečného vybavení jsou i nejlepší specialisté bezmocní. Tento krásný mycí box zaručí 1 spokojenost zákazníka, jeho pohodlí a ergonomii.


Hluboká mísa umyvadla zvětšeného rozměru se dodává v bílé barvě. Mycí box má pevný podstavec z epoxidové pryskyřice (umělý mramor) v krémové barvě. Mycí polohovatelný box je doplněn o prvky z tvarovaného exotického dřeva.


Velmi stylový a pohodlný kadeřnický mycí box Largo v černém barevném provedení.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.