Tuesday 25 August 2015

Hmoždinky do sádrokartonu fischer

Díky výkonné krátké rozpěrné zóně potřebuje hmoždinka minimální prostor za stavební deskou. Ideální pro sádrokarton lepený na původní zdivo. Vyvrtat otvor, vložit a zašroubovat vrut. Jednoduchá montáž s vysokým zatížením.


Rozměry a ceny hmoždinky PD naleznete zde. GK GREEN – Lehké a ekologické kotvení do sádrokartonu Sice bydlíte v paneláku a jádro koupelny tvoří. GK je vyrobena z kvalitního nylonu. Je vhodná pro předsazenou montáž. Při osazování do roviny s povrchem sádrokartonu se použije přiložený montážní přípravek upnutý do aku šroubováku.


Před osazením hmoždinky do desky do tloušťky mm není nutné předvrtávat otvor. Celkem k náhledu obrázků. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Koupili jste si hmoždinky do sádrokartonu fischer a nejste si jisti, co všechno vydrží? Prodáváme ruční nářadí, elektrické nářadí a aku nářadí. Fischer hmoždinka do sádrokartonu GK. Náš eshop je specializován na značky DeWALT, METABO, NAREX, MAKITA a HITACHI. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


Není vhodná do protipožárního sádrokartonu a dřevovláknitých desek. Ostrý, samořezný závit umožňuje bezpečné upevnění pomocí tvarového styku. Snadná montáž za pouřití AKU nebo . Stačí len zavŕtať hmoždinku do materiálu špeciálnym nástrojom. Nylonová špeciálny hmoždinka pre sadrokartónové dosky.


Kvalitní plastová hmoždinka GK německé firmy FISCHER je určená pro rychlou montáž do sádrokartonu. Je to krátká hmoždinka pro univerzální použití. V praxi to znamená, že když ji použijete do plných materiálů, jako je beton nebo klasická cihla, normálně se rozepne, a když půjde do duté cihly nebo do sádrokartonu , vrut . K upevnění lamp, podlahových lišt, spínačů, obrazových rámů, kabelových kanálů, kolejnic pro záclony, dřevěných lišt atd.


V každém balíku je přibalen usazovací nástroj. Navštivte Fabory a nakupte kvalitní produkty v kategorii Sádrokartonové upevnění. Hmoždinka pro rychlou montáž do sádrokartonu (šedý a zelený).


Vhodná pro jednoplášťové nebo dvouplášťové sádrokartonové stěny a pro sádrokartony s izolací na zadní straně. Pro desky silnější než mm nejprve vyvrtejte otvor pomocí. Sklopná hmoždinka fischer K KDH, KM.


Dostupnost: Skladem Popis: Délka hmoždinky 22mm.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.