Friday 21 August 2015

Diář paperblanks

Jsou to umělecká díla s vlastní duší a historií. Každá kolekce je inspirována životním příběhem či důležitým obdobím lidské historie. Vtiskněte do těchto diářů i kus vlastního života!


Zaručujeme, že tyto diáře nevyhodíte po skončení roku, ale zůstanou Vám . Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Prohlédněte si aktuální nabídku. Nádherné ručně zpracované desky Vás nutí každý notes pohladit a dotýkat se ražených motivů.


Výběr z jednotlivých kolekcí je nepřeberný a budete mít spíše problém, pro jaký motiv se rozhodnout. Vyrábějí se ve dvou formátech - denní a týdenní diáře, a v několika vel. Skvělý zákaznický servis, knihomolské akce a slevy.


Ostatní z kategorie Diáře na Martinus. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Ručně vázaný s tkanou záložkou a vnitřní kapsou.


Speciálně upravený hladký povrch stránek skvěle. Obchod se zlatým Ověřeno zákazníky. Paperblanks Blue Muse Mini Unlined. Skvelý zákaznícky servis, zľavy a akcie. Tisíce spokojených zákazníků.


Kombinace hravého designu, ekologie a ideálního rozložení vám vytváří možnost si naplánovat den, týden, celý život dle vašich představ. Buďte páni vašeho života. Barva: zelená, žlutá, růžová. Udělejte si v životě pořádek s diářem, který myslí na přírodu a také na váš největší komfort při plánování.


Tahle solidně tlustá knížečka s týdenním plánovacím systémem vám usnadní orientaci ve vašem plně nabitém programu. Za zmínku stojí praktická papírová kapsička uvnitř na poslední stránce, pevné zavírání na magnetku a . Velikost diáře je o něco menší než A4. Všechny jsou totiž vyráběny ručně.


Máme i další knihy všech žánrů a další zboží. Doufám ale, že někomu dobře poslouží. Budu velmi ráda pokud si .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.