Friday 31 July 2015

Skleněné struhadlo

Možná hloupí dotaz,ale mě to opravdu zajíma. Nikde jsem se to nedočetla. Není problém koupit skleněné struhadlo ,ale když doma už jedno mám a strouhá dobre a je tam uplně na jemno. Hledáte sklenene struhadlo ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Moderní struhadla s nerezovými nebo keramickými čepelemi usnadní a urychlí strouhání ovoce, zeleniny, tvrdých sýrů, suchého pečiva i muškátového oříšku. V čem je multifunkční struhadlo VITAMINO výjimečné? Je vyrobeno z prvotřídního odolného plastu, který je vůči potravinám velmi šetrný. Jeho čepele jsou dostatečně ostré pro strouhání běžných druhů ovoce a zeleniny a současně jsou při používání bezpečné.


Součástí struhadla je praktická miska, která bezpečně zachytí . Třítko ocení hlavně maminky malých dětí při přípravě prvních příkrmů a svačinek pro mrňata. Výrobek je vyroben z masivního kvalitního skla. U takto připraveného pyré nedochází ke ztrátě vitamínů.


Vhodné na strouhání ovoce a zeleniny pro Vašeho prcka. Nenalezli jste potřebné informace? Struhadlo se snadno udržuje a lze jej mýt v myčce. Rozměry: 21x15xcm. Kč Kč bez DPH ( DPH) Skladem Osobní odběr na pobočkách: OC Eden, Praha 10: ks.


OC Plzeň, Rokycanská: ks. Usnadněte si vaření s designovými pomocníky. Skleněné struhadlo na jablka. Sep Rozsáhlá diskuzní fóra pro rodiče.


Těhotenství, poro miminka a batolata. Diskuze podle narození i regionu. Od české firmy, kupované v domácích potřebách. Ostrava-město, cena Kč, od jarmila psani na Sbazar.


Jan skleněné struhadlo - skleněné oválné struhadlo, používané krátce, s původním obalem. Nov používáte ho některá? Strúhadlo ploché PRESTO.


Aug myslím, že ide o to, aby ovocie nestrácalo vitamíny na tom kovovom.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.