Thursday 30 July 2015

Hafele kování

Společnost Häfele je specialista na nábytkové kování a stavební kování , cenný partner pro truhláře, architekty a nábytkářský průmysl. Produkty Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу U společnosti JAF HOLZ najdete široký sortiment nábytkového kování Häfele. HÄFELE a katalogy HÄFELE.


M-KUPR Žďár nad Sázavou patří mezi přední dodavatele nábytkového kování od renomovaných světových i českých výrobců. Vyberte si z nabídky kování , drátěného programu a dalších komponent. Nenašli jste požadovaný výrobek na našich stránkách?

Jistě jej najdete na stránkách katalogu společnosti . VÝMĚNNÁ CYLINDRICKÁ VLOŽKA 210. SYMO s klíči, různé HS3. Cylindická vložka HSdo zámků Häfele Symo včetně klíčů. Dostupnost produktu: SKLADEM. Häfele je německá firma zabývající se výrobou a prodejem nábytkového a stavebního kování.


Běžně používané zboží jako např. Produktů této firmy je velké množství, proto je neuvádíme na tomto webu,ale nabízíme možnost .

Mechanické s vyměnitelnou cyl. Vyznačuje se důsledným překrytím slabých míst kování – překrytí spojů mezi kováním a dveřmi, ale i samotného zámku. Bezpečnostní kování nabízí přidanou hodnotu pro ochranu dveří (jak exteriérových – domovních, tak interiérových – bytových). Dveře s takovýmto typem ochrany jsou . Výroba a distribuce stavebního a nábytkového kování. Specifikace LED osvětlení pro nábytek.


Kování pro projektovou činnost. Posuvné dělící a zvukotěsné příčky pro hotely a kongresové sály. Technické poradenství pro architekty, projektanty a designéry. Dnes, o let později, je skup.


PU pěn, zahradních a domácích potřeb, spojovacích materiálů, stavebního a nábytkového kování a kuchyňských dřezů. Vítejte na stránkách internetového obchodu firmy kování CHaSa s. Námi zastupovaný dodavatel širokého sortimentu nábytkového a stavebního kování. Slavnostní akt se uskutečnil dne 7. Praze za přítomnosti tří desítek pozvaných hostů. TRUHLÁŘSTVÍ - výroba a montáž: vchodové dveře, vnitřní dveře, protipožární dveře, zárubně, schodiště, špaletová okna, kuchyně, nábytek masiv, nábytek vestavný, nábytek na míru,nábytek dýhovaný, obklady, roubení, ploty,podlahy. Produkty Кеш Схожі Перекласти цю сторінку U společnosti JAF HOLZ najdete široký sortiment nábytkového kování Häfele.


Nová řada výklopných kování Häfele.

Klasické otevírání s úhly otevření 90° a 107° pro dvířka střední a menší výšky. Shora je vyžadováno méně místa. Kompaktní rozměry pro méně hluboké korpusy. K dispozici ve dvou modelech, v závislosti na hmotnosti dvířek. Ideální pro vysoko umístěné čelní panely.


Vyžaduje pouze malý prostor. Pro korpusy od hloubky 2mm. Výklop Maxi – skvělé řešení pro každou skříňku. Změnou polohy montáže a kombinací systému Maxi s odpovídajícím příslušenstvím lze s jedním typem výklopky realizovat všechny běžné aplikace pro výklopná dvířka. Přehled použití: Katalogové listy, návody na montáž: klopny výklopné kování výklopná dvířka . Tlumené dovírání dvířek.


Dvě velikostní provedení, každé v několika sílách: Free 1. LOOX je značka firmy Häfele pro LED osvětlovací systémy. Hafele výklop free na dveře. Vyzkoušejte si jak na Vás . Sada pro naložené posuvné dveře.


Maximální hmotnost křídla je kg. Nosnost 35kg na křídlo. Součástí sortimentu je bezpečnostní kování , interiérové kování ,kované kliky,okení.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.