Wednesday 17 June 2015

Tác do postele

Сохраненная копия Перевести эту страницу Heureka. Dřevěný podnos DO POSTELE. Tác je ideální třeba pro nemocné, kdy se vytáhnou nožky a na tácu lze pohodlně jíst, psát, malovat či jinak hod.


IKEA - KLIPSK, Postelový tác , Díky skládacím nohám se podnos do postele snadno skladuje, aniž by zabíral příliš místa. Do drážky můžete bezpečně postavit tablet nebo.

Hledáte do podnos postele ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Užívejte si pohodu už od rána a naservírujte si snídani do postele. K dispozici máte podnosy držící nad postelí , typy s nožičkami i bez nebo třeba stolky na kolečkách. Tác Presentime s černobílým foto motivem, cena asi 5Kč a protiskluzový podnos Grip Tray od firmy Joseph Joseph, cena 6Kč.


Snídaňový stolek do postele je komfortním a praktickým doplňkem do každé domácnosti. Ať už chcete sobě či svým blízkým dopřávat snídani do postele nebo pečujete o starší či nemocnou osobu na lůžku, se snídaňovým stolkem bude servírování jídla do postele mnohem jednodušší a příjemnější.

Vyberte si u nás kvalitní . Krásný a praktický podnos do postele se skládacími nožičkami je ideální jak pro romantickou snídani, tak i pro neformální večeři na pohovce. Překvapte Vašeho miláčka snídaní do postele ! Vašim pomocníkem bude náš servírovací podnos s ideálními rozměry. Vůní snídaně bude doplňovat vůně čerstvého dřeva. Lakováno průhledným lakem.


Stěny - borovicové dřevo. Dno - borovicová překližka. Servírovací tác má skládací nožky pro všestranné použití. Rozměry: 4x 3x 2mm. Tác vytvořen z překližky a borovice.


Designový podnos v křivkách připomíná . Bambus je materiálem, který si přímo říká o to, aby byl využit v kuchyni. Je totiž antibakteriální, lehký a odolný, což jsou vlastnosti, které hrají do karet. Také je výborný na romantické snídaně do.


Servisní tác pro snídani v posteli:- Bambusový tác nebo odkládací stolek.

Podáváme snídani v posteli. Bez rozlívání - plochý a tvrdý povrch. Vyhledávání Stolek do postele. Ty jsou skládací, takže je možné stolek využít i jako tradiční tác.


Ten se díky uchům poho . Tác do postele se vyrábí v několika barevných variantách. Máte již dost situací, které začnou jako skvělý nápad snídaně do postele, ale skončí katastrofou v podobě horké kávy rozlité na Vás a drobků z . Abyste mohli popadnout všechny dobroty najednou.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.