Tuesday 30 June 2015

Pracovní desky kronospan praha

Jedná se o moderní provedení kuchyňské desky s rovným okrajem z 1. ABS hrany, která jí dodává robustní hranatý vzhled. Tato webová stránka používá cookies ke zlepšení uživatelské zkušenosti. Používáním našich webových stránek souhlasíte se všemi soubory cookies v souladu s našimi zásadami ochrany soukromí.


Jsou vhodné pro použití v interiéru, jako kuchyňské desky, pulty nebo stolové desky. V nabídce pracovních desek společnosti Kronospan Jihlava mají všichni zákazníci velké možnosti výběru z mnoha .

TLOUŠŤKA DESEK SKLADEmm, vybrané dekory mm. STRUKTURY POVRCHŮ: SM-hladký, PR-pór rustikál, ES-jasan pór, PE-perlička, BS-kancelářská struktura, SN-supernatural, SU-supermat, RF-rustikál finish, ML- microline . Prodej dřevomateriálu a potřeb pro výrobu nábytku, jako jsou nábytkové kování a hrany, plošné materiály, truhlářské řezivo, kuchyňské skříňky, pracovní desky , laky, lepidla, tmely aj. Správný výběr pracovní desky v nové nebo rekonstruované kuchyni je tedy nutným předpokladem, aby vznikla opravdová „kuchyň snů“. Trendem při řešení prostoru mezi pracovní . V nabídce jsou dezény imitující dřeviny, kameninu nebo I zcela abstraktní vzory.


Na přání zákazníka je možné některé pracovní desky objednat v různých šířkách 80 90. Laminátové pracovní desky. Pracovní desky skladové jsou standardně v síle 28mm, u vybraných dekorů v síle 38mm.

V naší nabídce naleznete laminátové pracovní desky od předních evropských výrobců Egger, Kronospan , Thermopal a Polyform , kteří nabízejí širokou barevnou škálu dřevodekorů a imitaci kamene. Nejvíce používané jsou pracovní desky s laminátem. Tyto desky se standartně vyrábí v síle 2 38mm. Množství dekorů je široké od dekorů imitující dřevo, přes kámen až po dekory fantazie. Největšími dodavateli pracovních desek jsou firmy Egger a Kronospan.


Další alternativou jsou pracovní desky z umělého kamene . Nosným materiálem pracovních desek je surová DTD deska P povrchově upravená odolným HPL laminátem tl. K těmto pracovním kuchyňským deskám u nás naleznete v odpovídajících dekorech i obkladové panely a těsnící lišty. Pracovních kuchyňské desky vedeme od těchto výrobců Egger, Kronospan , Thermopal, Polyform. Tloušťky pracovních desek jsou a 36mm a . Dřevotřískové desky jsou opracované. Přední výrobci: EGGER, KRONOSPAN , POLYFORM.


Možnost objednání všech dekorů s dodáním obvykle do dnů. Přehled dekorů v katalogu Egger. Katalog pracovních desek EGGER. Díky odolnému laminátu je lze výborně využít pro pracovní plochy, např. Kromě pracovních desek s postformingovou hranou dodává firma EGGER také moderní verzi s rovnými hranami.


Odlehčené mm silné pracovní desky Kronospan dávají designérům i truhlářům nové možnosti - nejen jako klasická kuchyňská deska umístěná ke stěně. Jsou vynikajícím řešením i pro použití v prostoru.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.