Tuesday 26 May 2015

Pristav policka

Restaurace se nachází v městském parku na břehu rybníka. Kuchyň se specializuje na masové, vegetariánské. Přečtěte si informace o nadcházejících událostech a podívejte se, kdo z vašich přátel se jich zúčastní. HOUBOVO- SMETANOVÉ RIZOTO, PARMAZÁN.


ZELENINOVÝ SALÁT S KRUTÍM MASEM, TOUST. PŘÍSTAV -ORIGINAL RESTAURANT. Nabídka piv: Kozel 11°, Radegast 12°, Radegast Birell. Autorem návrhu je Michaela Mužíková - mladá a talentovaná výtvarnice využívající moderní technologie digitální kresby. Unikátní a osobitá grafika znázorňuje pohled na budovu restaurace společně s předními . Ten chce vrátit po více než.


Zelenda přiznává, že sám cítil lehkou nostalgii i chuť vrátit objektu lázeňský nádech. Udělali jsme to trochu i ze sentimentu. Objekt byl bílomodrý a . Bohužel se nám nepodařilo najít produkt polička přístav.


Obchod Široký Důl Supermarket 0. Penny market Supermarket 2. U medvěda Litomyšl Restaurant 12. Zaparkovali jsme na obvyklém místě u Tyláku a vyrazili kam jinam než do našeho milého hrabalovského bufetu. Na smažený sýr v bulce nebo bramboráčky a dorazit se čerstvě upečenou vaflí se šlehačkou.


To všechno jsme měli v plánu. Poličské čtvrteční trhy Market 2. Na mostě však jsme strnuli. Tohle že je náš bufítek? Vždyť to vypadá jako přístav ! Charitní hospicová péče Pokojný přístav. Seznam lidí: Libuše Smějová - vedoucí zařízení.


Mar Nástenné svietidlo je vyrobené z vyhodenej lampy otočnej o 360° s prasknutým podstavcom. Kúsok odpadu z čerešňového dreva, starý páčkový vypínač, trochu znalostí o elektrine… Kruh nad svietidlom je vyrezaný z kachlice, čo nám zostala z pece.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.