Wednesday 27 May 2015

Badminton ostrava poruba

Webové stránky: kliknutím zde. Hráč musí mít postřeh a výbornou kondici. Během jediného zápasu často naběhá až několik kilometrů.


Jsme pravidelným účastníkem okresního . Badmintonový klub Ostrava. Restaurace u Slunce Ostrava Svinov.

Pivnice, nekuřácký salonek pro lidí, místo pro konání vašich oslav, firemních nebo soukromých akcí. SBA squash sport Ostrava, Horymírova 5. Kontaktní osoba: Dobroslav Vlček. Slevy pro studenty: ano . Pokud jste již našim registrovaným zákazníkem, přihlaste se svým přihlašovacím jménem (login) a heslem v části Přihlášení.


BADMINTON , STOLNÍ TENIS a SALTAIR - Vaše online rezervace. Tady se můžete podívat na fotky z turnajů pořádaní. Otevřeno denně 06:- 21:30.

Provozujeme sportovní centrum, kde nabízíme sály pro Squash a S- badminton. Generála Sochora 1 Ostrava - Poruba. Sportovní centrum Fajne. Chamber gym :-) Filip J. Půjčí vám rakety i míček.


Adresa: Dům kultury Pokla Kopeckého 67 Ostrava - Poruba Aktivity: aerobic, badminton , body form, bodystyling, bosu, cvičení, dětský aerobic, fitness centrum, kalanetika, ostatní sporty, pilates, raketové sporty, step aerobic . Otevírací doba: Pondělí až Pátek: 12. Když se řekne badminton , taky si představíte léto, babiččinu zahradu, klepáč, sourozence nebo kamarády a snahu udržet míček co nejdéle ve vzduchu? Máme let zkušeností a patříme k nejstabilnějším klubům v ČR. Trenérské zázemí aktuálně tvoří trenérů. Zaměstnanec (v souladu se zásadami FKSP ) hradí ceny vstupného (zbylá část je hrazena z prostředků zaměstnavatele).


Jsme největším permanentním badmintonovým centrem na Ostravsku. Denně je připraveno v nejlepší kondici kurtů pro Vaši hru. Nové LED osvětlení od firmy XENIUM je instalováno přesně dle požadavků . Velikonoční otevírací doba: 30. CDU SPORT - VOLNÝ ČAS z.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.