Tuesday 26 May 2015

Akční letáky penny

Datum platnosti Penny letáku od příštího týdne vždy uvidíte v záhlaví první stránky letáku nebo v jeho popisku. Aby vám neunikla žádná . Leták ve formátu PDF naleznete ke stažení ZDE. Katalog ve formátu PDF naleznete ke stažení ZDE.


Pondělní leták má platnost tři dny - do středy.

Кеш Перекласти цю сторінку AkcniCeny. PENNY platí až do neděle. Akční letáky hypermarketů, supermarketů a obchodních řetězců. Nový akční leták Penny market na příští týden vychází zpravidla ve čtvrtek a platí do následující středy.


Dále pak vychází malý akční leták Penny , který platí od pondělí do středy. Aktuální leták peny informuje o právě probíhajících akcích, slevách a výprodejích, o zboží, které je v aktuálním týdnu nabízeno za akční ceny. V letácích a katalozích umíme fulltextově vyhledávat.


Informace o obchodím řetězci Penny Markt.

V Rakousku, České republice a Maďarsku je Penny lídrem v diskontním sektoru. Penny Market letáky a katalogy Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. V Itálii má více než 2poboček. Hlavními konkurenty jsou Hofer, Lidl a Netto.


V České republice nakupují zákazníci ve více než 3prodejnách. Vyražte za nákupy k sousedům. Všechny letáky na jednom místě naleznete na CIZI-LETAKY.


Zjistěte, jaké slevy a akce probíhají zrovna v tom vašem. Registrace je zdarma a jako vstupní bonus získáte Kč! Penny Česká republika, aktuelle prospekt Penny Tschechien, gazetka promocyjna Penny Czechy.


Zajímají Vás aktuální letáky Penny ? A bohužel, neznámo jakým nedopatřením, je vlastně vůbec nikdy nedostanete do schránky? Inu, je to smutné, ale řešení existuje – a je celkem dost snadné. Stačí si jen „předplatit“ newsletter s aktuálním letákem , a to jedním jediným kliknutím plastového hlodavce. Vám přináší tisíce slev každý den.


Nově přidané akční letáky.

Podívejte se na nejzajímavější akce a rady podle čeho vybírat to nejlepší zboží. Veškeré informace o letácích Penny naleznete zde. Stálice příspěvků 10. Neunikne vám žádná skvělá akce a sleva!


Naši nabídku rozšiřujeme každý týden o nové akční zboží z oblasti potravin i spotřebního zboží. Prohlášení o ochraně soukromí.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.