Thursday 30 April 2015

Vinotéka guzzanti gz 25

Termochladicí prosklená duální vinotéka. Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma.


V uživatelských recenzích je pozitivně . Je vhodná do kanceláře, penzionu, ale i pro milovníka vína. Je rozdělena na zóny – pro bílé a pro červené víno. Teplotu je možné nastavit zvlášť pro každou zónu.


Aktuální teplota je zobrazena na oddělených displejích. Je duálně rozdělena na horní a spodní zónu, přičemž kapacita horního prostoru je láhví a kapacita spodního prostoru činí. Thermoelectric dual winecooler with glass door. Je rozdelená na zóny – pre biele a pre červené víno. Aktuálna teplota je zobrazená na oddelených displejoch.


Termoelektrický chladicí systém bez kompresoru a bez vibrací. Pět chromových drátěných polic. Kapacita celkem láhví, l netto. Velmi nízká hlučnost pouhých dB. Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné při osobním odběru na vybrané prodejně.


Vložit dostupné množství (bal.) Koupit on-line. Objem celkem užitný (l): 68. Spotřeba energie (kWh): 1. Oddělená regulace: ANO Počet oddělených prostor (ks): 2. Stylová dvouzónová vinotéka Guzzanti je ideální pro uchovávání vína nejen v domácnostech, ale i v. Osobní odběr na pobočkách. Duální zóna chlazení Stylová vinotéka Guzzanti GZ pro milovníky vína a krásných praktických věcí.


Pre zaistenie perfektných skladovacích podmienok slúžia dve teplotné zóny o rozdielnych teplotách - jedna pre uskladnenie červeného a druhá pre uskladnenie bieleho . Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. Vinotéka se skvěle hodí do všech místností, jelikož.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.