Tuesday 21 April 2015

Kam na jídlo v praze

Pestrá směsice jejích obyvatel i návštěvníků z různých koutů planety v člověku může snadno vyvolat vysoká očekávání ohledně pestrosti a kvality jídla a pití v místních restauracích, barech a kavárnách. Setkání s realitou může být v tomto směru . Bloumáte centrem Prahy a přepadl vás hlad? Pokud se nehodláte odbýt pouze párkem v rohlíku, pečenou klobásou, kebabem nebo jinou rychlovkou do ruky, můžete si zajít i do některé z restaurací či hospůdek.


Mnohé totiž nabízejí polední menu za ceny, které vás v této lokalitě příjemně překvapí. Hotel Paříž nabízí luxusní ubytování s exkluzivním výhledem na pražské Staré Město, dále francouzskou a tradiční českou gurmánskou restauraci, kavárnu Cafe de Paříž v pařížském . Lokál Dlouhá, Dlouhá 3 Praha – tradiční česká pivnice s vlastním tankovým pivem, kde najdete typická česká jídla , ale tak trošku jinak. Vše jen z těch nejkvalitnějších, čerstvých a převážně regionálních surovin.


Zde si pochutnáte jak na tradičním českém pivu, tak na jídle. Hledáte indickou restauraci nebo pizzerii? Víme, kde na vás čekají ty nejlepší speciality z vámi vybrané kuchyně. Ano, takhle jednoduché to je! Nezoufejte, protože hlavní město nabízí celou řadu kvalitních restaurací, které podávají jídla různých světových kuchyní od tradiční české po exotickou asijskou kuchyni.


Pokud si chcete dát dobré jídlo , ale nemáte náladu na návštěvu luxusní restaurace, pak se vydejte do některé z . Kuchyně česká – dobrá a hezká… Tak nějak veršovaly naše prababičky. Nejde sice o kuchyni zcela dietní, o to víc však chutná. Vybrali jsme pro vás hned tři restaurace, kam se jako milovníci dobrého jídla budete rádi a často vracet.


Všechny nabízejí především typickou českou kuchyni. Kyselý výraz a nekompromisní sdělení: kychyně je zavřená. Tak vypadá realita v řadě restaurací i více než dvě dekády po pádu komunismu. Kola stojí asi třicet korun.


Přímo na Václaváku za ni turisté vysolí stovku. Jen pár minut chůze od náměstí se za stovku. Praha levná restaurace v okolí centra už rozebírají maminky na webu eMimino.


Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Nevíte, kam vyrazit na oběd nebo večeři? Poradíme Vám s výběrem nejlepší restaurace pro každou příležitost.


Asi každý z nás má svůj oblíbený podnik, kam si rád zajde na polední menu, na večeři nebo jen tak na dvě deci. Kam (a na co) chodíte vy dělat radost . Možná taky nechodíte spát po Večerníčku. Sebrali jsme pro vás tipy, kde žít v noci.


Ale co když chcete v jedenáct prostě někam na normální jídlo , nebo byste rádi koupili kytku? Nebo chcete kopírovat, laminovat, . Jste rodič s malými dětmi, které občas řvou, neposlouchají a přesunují se z místa A do místa B rychlostí blesku, a přesto se nechcete vzdát socializace a případně dobré kávy či jídla? Kam na jídlo , na kávu v Praze. Při procházce Prahou mnohému často vyhládne a nebo přijde chuť na dobrou kávičku. Na této stránce najdete doporučené restaurace, kavárny a místa, kde Vám mají co nabídnout.


Praze najdete snadno i pozdě večer. Jednoduše kam si zajít posedět a něco zakousnout. Dnes už víme, že není zdravé jen to, co je zelené. Pozornost se přiklání hlavně ke kvalitě jídla. Dlouhá ulice skrývá poklad jménem Gurmet Pasáž Dlouhá, kde na několika metrech čtverečních najdete . Stýská se vám po létě, po čerstvých surovinách a jídlech středozemské kuchyně, které jste hltali na dovolených?


Praha je skvělá v tom, že nabízí neuvěřitelné množství designových míst, které navíc dokážou potěšit chuťové pohárky každého gurmána a milovníka cizokrajných kuchyní.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.