Monday 20 April 2015

Funkce crisp pizza

Z uvedených surovin zaděláme těsto. Já ho zadělávám v pekárně tak, že ho nechám pouze umíchat, potom pekárnu vypnu a nechám cca minut. Znamená to,že když si pořídím jen mikrovlnku s grilem, tak nebude na kuřeti žádná křupavá kůrčička, jako když tam bude funkce crisp ? Taky hodně používám, výborný jsou z toho hranolky, pizza a jiný mražený věci, ale třeba taky to kuře (já dělám většinou stehna) – je to křupavoučký a hlavně mnohem. Každý uživatel mikrovlnné trouby si přeje, aby jeho jídlo bylo ze všech stran křupavé a propečené.


Mikrovlnné trouby Whirlpool to umožňují. Základní technologií umožňující tuto funkci je dvojitý emisní systém, respektive 3D systém, gril a pánev na . Troubu není nutné predehrívat. Pomocí funkce crisp dosáhne trouba za minuty 210°C a tato teplota zustane stálá po celou dobu pecení jídla, aby se jídlo mohlo rychle a dokonale opéct zespoda. Ta podle zvolené funkce a kategorie jídla upraví průběh a dobu vaření. Sense Cook Mražená zelenina, brambory ve slupce, vařené brambory, pocorn.


Sense Reheat Ohřívání pokrmů ze zmrazeného stavu. PRO STŘEDNÍ A VELKÝ TALÍŘ CRISP. Droždí rozpusťte v teplé vodě (37ˇC). Dobře promíchejte a zpracujte do . Jídlo vložte na talíř crisp.


Pizza je připravena za osm minut. Hlavně tu chybí funkce pro vaření velkých kusů zeleniny, jako jsou brambory nebo květák a pro přípravu i jiných než zmrazených potravin. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Crisp s funkcí 6th Sense. Odkazy na odborné recenze.


Kompletní informace k výběru. Zdravím, ono je to asi takhle. Funkce crisp je vlastně pečení, speciální talíř zajišťuje připékání i zespoda, buchty mají kůrku, upeče se maso (plátky, křidélka)i pizza , nevýhoda je, že talíř je mělký (výška cca 2-3cm), takže nejdou péct vyšší koláče nebo dortové korpusy. Peču hlavně kynuté buchty a dalamánky z chlebového těsta. Patentovaná technologie horkého vzduchu Jet Stream . Diskuze k produktu Whirlpool AMW 7IX Vestavná mikrovlnná trouba Whrilpool AMW 7IX v designu Genesis a elektronickým ovládáním.


Povrch spotřebiče má úpravu proti otiskům prstů. Kuřátko se zlatavou kůrkou, uvnitř šťavnaté a na povrchu křupavé. Voňavý koláč hotový do minut.


Pojďme si ji představit trochu blíže. Multifunkční mikrovlnky hravě zastanou funkci klasických trub Nemáte doma . ESKY FUNKCE CRISP JE EXKLUZIVNÍ FUNKCE WHIRLPOOL, KTERÁ S VYUŽITÍM PATENTOVANÉ TECHNOLOGIE UMOŽŇUJE. S výjimkou obdélníkového plechu na pečení je. Rovnoměrně pokrájejte a přidejte.


Těsto propícháme vidličkou. Rajčata nakrájíme na tenké plátky, nakrájíme olivy a šunku, klademe na těsto. Poznámka: Nižší hodnoty jsou udávány pro zapékací pánev o průměru cm.


Obměna: Oblohu pizzy můžeme měnit podle přání.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.