Wednesday 29 April 2015

Emanuel ridi kuchařka

Pasta e Basta - nově v prodeji! Polpettone di nonna Zaira. Grilovaná makrela s gurguglione. Léto s ItaleEpizoda 7. Italská čočka se salsicciou. Toskánský jablečný koláč.


V této knize najdete kus Itálie. Můžete sedět doma v obýváku a kolem vás budou létat rackové, ucítíte vůni slaného moře a uslyšíte vlny, jak se lámou skály. Hledáte S Italem v kuchyni II.


Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst. Jeho kuchařská show S Italem v kuchyni ukazuje, jak se v místních podmínkách dají vytvořit báječné speciality slunného jihu. V kuchařce se stejným názvem S Italem v kuchyni najdete skvělých receptů na . V Itálii vystudoval ekonomiku a obchod.


Vyučeným kuchařem není, vařit se naučil v restauraci . Stačí prý láska a systém. Když italský šéfkuchař s vařením začínal, orientoval se na poctivou domácí kuchyni své babičky, která mu věnovala mnoho rodinných receptů. Ve StarDance spolu tančili, pak se do sebe zamilovali a nyní spolu žijí pod jednou střechou. Jak to má ale italský hřebec s manželkou Janou a synem Giacomem?


Spory v osmnáctiletém soužití odstartovaly paradoxně v době, kdy se Jana léčila s rakovinou prsu. Ridi nyní přiznává, že krize neustáli, a obává se nejhoršího – rozvodu! Aby ne, když Jana chodila se synem manželovi fandit. Někteří ho ani neznají podle jména, jen názvu pořadu Ital v kuchyni.


Ridi kuchařinu nikdy nestudoval a vařit se naučil od svých italských prarodičů. Kromě receptů na různé italské pokrmy v knize čtenáři naleznou i rozb. Temperamentní jižan se na dovolené v Mexiku pochlubil mužným tělem v plavkách. U pózování sice zatahoval bříško, které má kvůli častému ochutnávání . Kuchař Ridi prásknul, jak to s Hunčárovou začalo!


S Hunčárovou si jednoduše sedli ;). Před pár týdny oznámila taneční dvojice Lucie Hunčárová (31) a Jan Onder (31), že se v soukromí coby pár rozcházejí. Nikdo třetí za tím prý není. Ale tanečnice už randí se svým svěřencem ze.


Emanuele Ridi si nastěhoval Hunčárovou domů.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.