Thursday 23 April 2015

Elektroinstalační materiál chrudim

Hlavní činností firmy je maloobchodní a velkoobchodní prodej elektromateriálu. Nabízíme elektroinstalační materiál. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba elektro NOVÁK a. Tuto činnost postupně rozšířila na prvky průmyslové automatizace se zaměřením na rozvaděčovou techniku. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Společnost ARGOS ELEKTRO, a. Na prodejně a skladu pro Vás máme široký výběr svítidel a elektro instalačního materiálu.


Na naše zaměstnance se můžete vždy obrátit. Elektroinstalační materiál - prodej firmy. Provádíme elektroinstalace , klasické elektrikářské práce na opravách, montáží a údžbě elektrických zařízení a to v sítích nízkého i vysokého napětí. Prodáváme veškerý elektroinstalační materiál a osvětlovací techniku. Detailní informace o firmě.


Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Chrudim Pardubický kraj. Ohodnoťte i vy firmu, se kterou máte zkušenosti a pomůžete ostatním. Zabýváme se zpracováním nerezových materiálů na tvářecích lisovacích strojích kde výrobky převážně slouží jako polotovary při výrobě kondenzátorů v elektrotechnickém průmyslu. Seznam firem cz z celé ČR s nahlížením do obchodního rejstříku, živnostenského rejstříku.


Vložte zdarma firmu do katalogu Megafirem. V našem sortimentu elektroizolačních materiálů naleznete desky, tyče, trubky, drážkové izolace, technické tkanice. Prodej elektroinstalačního materiálu. Otevřeno: zítra od 7:00 . Dále PRVNÍ STAVEBNÍ CHRUDIM a. Poloha na mapě, telefon, otevírací doba, recenze. Nabídka Intenetového obchodu Mattys.


Celký výběr stavebních materiálů najdete na inzertním serveru ANNONCE v kategorii Stavební materiál. Provádím elektrikářské práce v rodinných a bytových domech, v bytech, v průmyslových a rekreačních objektech, dodávám elektroinstalační materiál (vypínače, zásuvky, svítidla, rozváděče, jističe, domovní telefony,kabely a další), projekty, revizní zprávy. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR. Provádíme opravy a nové rozvody elektroinstalací v rodinných i bytových domech včetně zajištění dokumentace a revizí.


Montáž topných rohoží a přímotopů. Neprovádíme opravy elektrických spotřebičů. Samozřejmostí naší firmy je spokojený zákazník, proto naše firma poskytuje: komplexní služby kvalitní materiály bohaté zkušenosti odborné poradenství. NN přípojky nízkého napětí montáže veřejného osvětlení elektro revize revize hromosvodů .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.