Wednesday 25 March 2015

Pilový kotouč na lamino 165

Příslušenství pro pily). Kotouč s negativním úhlem čela. Konstruován pro vysoký výkon, kvalitní řez a dlouhou životnost ostří.


CMT kotouč pro neželezné kovy a plasty je ideální pro zkracovací, radiální. Rychlý a velmi čistý řez.

Speciální povrchová úprava. Prodáváme profesionální pilové kotouče osazené slinutým karbidem na formátování lamina. Hledáte pilový kotouč na lamino ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Tyto materiály patří k nejtvrdším a proto je k jejich řezání potřeba použít kotouč s velkým počtem zubů. Pilový kotouč Bosch Top Precision Best for MultiMaterial 165x20x,mm, 48z. U lamino desek vzniká problém s otřepem laminátového.


Nejdříve si povíme něco o tom, jaké materiály je možné s pilovými kotouči řezat.

Nejběžnější je masivní dřevo (palivové, řezání kulatiny a desky, stavební řezání, truhlářská příprava dřeva), dále velkoplošné materiály ( lamino , dřevotříska, překližka, OSB desky, cementotřískové desky), plasty, železné a neželezné kovy a . Vysoká životnost břitových destiček. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online v případě technického výpadku pak nejpozději do hodin. Použití pro řezání všech neželezných kovů a . Obchod ověřený zákazníky.


Překližky a OSB desky: ano. Prodejna Bruntál, není dostupné. Výrobce: Ferm Corporate - Ferm B. Hlavní popis: tvar zubu: střídavě šikmý, univerzální použití: masiv, lamino. Dostupnost: 2-pracovní dny.


Ušetříte: Kč (2). Naše cena, 2Kč s DPH bez DPH: 1Kč. Tyto kotouče jsou vhodné především pro řezání masivu.


Pro měkčí dřeva vybírejte kotouče s menším počtem zubů a pro tvrdá dřeva pilové kotouče s větším počtem zubů. Pro podélné řezy v masivu používejte pilové kotouče s vyhazovačem, nebo alespoň kotouče s malým počtem zubů.

Pro řezání lamina jsou tyto kotouče . Určeno pro pilu Hitachi C6U,C6UC6BU,C6BUC6MFA,MAKITA. Missing: lamino Images for pilový kotouč na lamino 1 More images for pilový kotouč na lamino 1Report images Thank you for the feedback. Report another image Please report the offensive image.


Prověřený prodejce s dlouholetou tradicí. Kvalitní zboží ihned k odeslání.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.