Thursday 26 March 2015

Philips led žárovky

LED využijete při každé příležitosti. Nabízejí měkké romantické světlo ideální pro večerní posezení i jasné světlo, kterým zdůrazníte zajímavé objekty v interiéru. LED splní všechny vaše požadavky.


Perfektně se hodí do ložnice, kuchyně i obývacího pokoje. Světlo LED nebliká a má vysoký index barevného .

Jsou k dispozici v působivé škále tvarů, stylů a patic. Vždy si něco najdete, ať už chcete vytvořit dokonalou atmosféru svých obytných prostor, dodat energii na . Hodnocení produktu: (Perfektní)recenze. Původně: Kč Ušetříte: Kč (– ). Nabízíme žárovky dle závitu Eznaček panasonic, Polaroi Technaxx a další za skvělé ceny! Je to skvělá náhrada tradiční matné žárovky. Barva vyzařovaného světla je denní bílá , která je vhodná do prostorů chudých na přirozené denní světlo.


Pro lepší výkon používají tyto stránky cookies.

Dalším procházením webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Zvláštní obchodní slevy! LED žárovka s velmi teplou barvou svícení. Greenice nabízí nejširší nabídku LED osvětlení.


Závit R7s 117mm - 5W LED nahrazující 60W lineární halogenovou žárovku - světelný tok 806. Až všech vjemů zpracováváme prostřednictvím očí. Ostatní smysly, tedy čich, sluch, hmat a chuť, se na celkovém vnímání světa podílejí pouze z. Proto kvalita našeho života velmi záleží na tom, jak ho vidíme. A svět vidíme pouze tak dobře, jak dobře ho dokážeme nasvítit.


Nabízíme Vám kompletní sortiment Led didových zdrojů, jako náhrady za klasické světelné zdroje jako jsou, žárovky s paticí Ea Ev různém provedené velikostí a tvarů. Philips nyní přichází s LED náhradou wattových žárovek. Samozřejmě ostatní výrobci nezůstávají pozadu, včetně jednoho z nejznámějších: PHILIPS ! Led zdroj s paticí R7s je ideální náhradou za halogenové lineární dvoupaticové zdroje do halogenových van. Nízký příkon 5W nahrazuje výkon jako klasická halogenová žárovky 60W.


Tím dosáhneme značných úspor elektrické energie s tím, že led zdroj je možné často spínat.

Využijte skvělou podzimní akci na eshopu E1. Akce platí do vyprodání zásob. Teplota světla: teplá bílá. Nahrazuje žárovku : W. Největší obchod se žárovkami v Čechách.


Jednoduché vyhledávání úsporných a LED náhrad ke všem klasickým žárovkám. On-line výpočet úspor a návratnosti. Kamenné pobočky Praha, Brno a dalších výdejních míst včetně Bratislavy.


Teplé bílé světlo, elegantní design a nízká spotřeba jsou hlavní charakteristické vlastnosti tohoto výrobku, který je určen jako náhrada klasické 75W žárovky. Svým jasem ji dokonce mírně překoná, ale použitá technologie a nutnost dobrého chlazení si u tohoto typu už vybírá svou daň v podobě .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.