Thursday 26 March 2015

Mikrovlnná trouba whirlpool 6 smysl

Jediným tlačítkem se funkce 6. Snímače teploty a vlhkosti zaregistrují každou změnu a odevzdají informaci do řídící jednotky. Ta podle zvolené funkce a. Speciální technologie 6. Hodnocení produktu: (Perfektní)recenze. Mikrovlnná trouba AMW 4IX. Vestavná multifunkční mikrovlnná trouba Technologie 6. Vy tak ušetříte čas a energii.


D systém mikrovln zajistí zase romnoměrný ohřev potravin. Skladem - ihned k odeslání. Doprava ZDARMA . Popis a specifikace ↓Ke stažení (návody a dokumentace). Kromě toho nabízí praktickou funkci Jetstar pro . Kč , Praha Prodám teplovzdušnou troubu Prodám teplovzdušnou troubu na rozpejkání pečíva. Senzorová technologie 6. Displej trouby zelený grafický.


Whirlpool JQ 2WH mikrovlnná trouba. Kontrola teploty elektronická. Vyberte si u nás z celé řady modelů! A navíc vám vysvětlíme, jak vlastně mikrovlnka funguje. Vlevo najdete volby pro mikrovlny, Crisp talíř, gril, gril s mikrovlnami, horký, Na pravé straně lze zvolit automatické programy - rozmrazování, 6. Nová multufunkční trouba JetChef Premium.


Tradiční výkon při přípravě jídla s rychlostí mikrovlnné trouby s využitím předností inteligentní technologie 6. Design Jet Chef Barva nerez. Funkce Crisp - jedinečný Crisp talíř, systéme 3D distribuce mikrovln, vysokovýkonný gril . Crisp, gril, JetStart, JetDefrost. Indukce je zdaleka nejúčinnějším způsobem vaření.


S novou indukční troubou snadno připravíte vynikající pochoutky a při tom ušetříte až polovinu času i energie. Díky unikátní technologii 6. Hodiny: ANO Rozšířená záruka: - Barva: bílá. Provedení výrobku: bílá barva. Volně stojící multifunkční trouba JT 3SL s objemem litrů má všechny užitečné funkce – horkovzdušný a mikrovlnný ohřev, grilování, vaření v páře, pečení s funkcí Crisp.


A k tomu všemu funkci 6. Vnitřní objem mikrovlnné trouby l. Trouba je dodávána se speciální nádobou . Průměr otočného talíře cm.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.