Friday 20 March 2015

Dřevěné lavice do restaurace

Do naší nabídky lavic patří kožené lavice elegantního vzhledu, čalouněné lavice s látkovým potahem, jednoduché dřevěné lavice , universální sedací boxy, které lze poskládat do libovolných tvarů - sedací systém DADO, sedací systém SPACE a sedací systém RIO. Všechny naše lavice jsou vhodné do restaurací , kaváren a. Kvalitní zahradní nábytek pro letní zahrádky a gastro stravování. Naše firma dodává zahradní nábytek nejen pro klasické zahrady a zahrádky, ale i pro profesionální provoz a použití v rámci gastro stravování.


Náš eshop obsahuje nejen dřevěný zahradní nábytek naší výroby, tedy masivní zahradní nábytek ze dřeva , ale i . Kompaktní provedení dvou laviček a stolu z tvrdého tropického dřeva Meranti. Vhodné pro zahradní kryté plochy i balkony. Veškerý potřebný sedací nábytek pro gastro provovozny nabízíme přehledně zpracovaný v naší kategorii Lounge sedačky a kostky.


Pro naše čalouněná křesla si můžete vybrat ze široké nabídky látek. Lavice do restaurace přesně podle Vašich představ. Nabízíme také dvoubarevné provedení čalounění a barvu moření dřevěných noh si sami zvolíte podle aktuální nabídky. Multisedák čtyřmístný SQUARE ( dřevěný ,černý rám).


Pivní sety do restaurací a hospod. Stoly a židle do restaurace. Inzeráte aktuální do smazání. Zahradní lavice Oregon pro ososby. Vyrobeno z masivu, spoje jsou čepované.


Včetně nátěru přírodním olejem, odstín dle výběru. Usaďte své hosty do židlí, ze kterých se nebudou chtít zvednout. Vybírejte podle stylu vaší restaurace. Důležité je mít jich dostatek.


Tato nabídka od prodejce zpifo byla archivována dne 20. Dřevěné židle do hospody restaurace - levne! Petřínská, Praha - Malá Strana. Masivní lavička nevšedního provedení.


Pronájem, Restaurace , 1m Lomnice nad Popelkou. Většina nábytku v našem sortimentu je vhodná pro restaurace , kavárny, hotely, bary, jídelny a cukrárny. Nabízíme designový nábytek - jídelní židle, barové židle, barové stoly, jídelní stoly, zahradní nábytek, zahradní židle, sedací boxy, doplňky pro restaurace , hotely, bary, kavárny i domácnosti, konferenční židle, lavice do čekáren.


Nabízíme stoly, kavárenské stoly, cateringové stoly, dřevěné židle, kovové židle, barové židle, čalouněná křesla, restaurační lavice , slunečníky pro gastro s potiskem i bez, zahradní nábytek, umělý … Výdejní místo. Vybavujete interiér moderním . Výroba a on-line prodej bytového nábytku, se zaměření na jídelní stoly a jídelní židle do restaurací.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.