Tuesday 24 March 2015

Cordyceps užívání

Ideální je ráno před snídaní. Dávkování Vzhledem k vysokému obsahu polysacharidů (přes ) stačí pro preventivní užívání brát jednu tobolku denně. V případě, že chcete podpořit léčbu. Informace o jednotlivých medicinálních houbách hledejte ve veřejně dostupných zdrojích.


Obsah polysacharidů min. Balení: kapslí x 5mg tj. Užívání : Nejlépe ráno a . Vyzkoušejte silný extrakt v nejlepším poměru účinných látek. Zvolte kvalitu od českého výrobce. Produkt MYCOMEDICA je extrakt.


Cordyceps patří odedávna k nejcennějším medicinálním houbám. Osobně produkty používám tak, že biomasu podávám při dlouhodobém užívání (delší než měsíc). Teď beru poloviční dávky a jsou dny, kdy se mi dýchá tak dobře, že je nemusím vzít vůbec. Až doberu druhé balení, snad . Keďže pracujem v open space a dvaja moji vedľa mňa sediaci kolegovia mali dlhodobejšie zdravotné problémy, ktoré si vyžiadali opakované podávanie antibiotík, bol to značný nápor na moju . Kofein způsobuje nervozitu i neschopnost jít spát. Tyto syntetické kortikoidy , jak známo, mají celou řadu negativních vedlejších účinků a hlavně neléčí příčinu (pouze potlačují příznaky), ale jsou často aplikovány u celé řady nemocí.


Určeno pro dlouhodobé užívání. Doporučení: při užívání našich medicinálních hub doporučujeme pro nejlepší účinky vždy zvýšit příjem vitamínu C, který zvyšuje vstřebatelnost účinných látek s těchto hub. V synergii doporučujeme užívat náš extrakt z brazilské třešně Acelora C max zde.


Léčbu jsem tedy zopakovala. Využívala jsem vždycky jen jedno balení, poprvé jsem k tomu ještě brala chitozan na pročištění organismu… Akorát na jednu věc pozor! Tyto léky mají totiž zvláštní efekt. Dobrý den,nyní se léčím s angínou a penicilininem. Chci se zeptat,jestli můžu k antibiotikům začít užívat cordyceps nebo začít užívat až po dobrání antibiotik?


V animálních i klinických (sportovci) modelech prokázaly, užívání látek z houby cordyceps zvyšuje sílu, kondici a prodlužuje výdrž. Získaný extrakt z housenice zvyšuje energetický výdej, zmíněné látky zlepšují energetický metabolismus, zvyšují saturaci kyselíkem a zlepšuje celkový stav organismu. Kdy je lepší užívat houbový prášek a kdy se lépe hodí extrakt?


Pokud budete užívat medicinální houby na nějaký konkrétní zdravotní problém, je nejlepší poradit se s lékařem či praktikem čínské medicíny.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.