Tuesday 24 March 2015

Akusticka pena

Akustická pěna , akustická izolace za bezkonkurenční ceny. Děkujeme za Vaše nákupy! Повідомити про інше зображення Поскаржитись на вміст зображення. Materiál vhodný k odhlučnění a tepelné izolaci. Když jsme tyhle desky uváděli na trh jejich požadovanou vlastností pro nás bylo a je jejich hustota a váha.


Gramáž je pro eliminaci průstupu hluku skrze stěny, podlahy i strop klíčová!

Hledáte akusticka pena ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Vhodné pro zpěvy, dechy, kytary, činely a malé perkuse. Pro zajištění nízkých (basových) frekvencí doporučujeme kombinovat s basstrapmi, . Specializujeme se na výrobky pro odhlučnění. Mezi produkty jsou akustická pěna , akustický molitan, mobilní paravany, absorpční panely a zástěny z plexiskla.


Hlavní rozdíl se ale nachází až uvnitř akustické pěny a na první pohled nemusí být viditelný – jsou jím otevřené póry akustických pěn. Tyto póry (otevřená buněčná struktura) v praxi zabezpečují, že se . Doprava zdarma od Eur.

U nás nakoupíte nejlevněji. Kč Vložit: Akustický molitan Jehlany cm. Absorbčná pena je vhodná pre nahrávacie štúdio, domáce štúdio, hudobné skúšobne domáce kino atď.


Speciálně, jako podporu pro naše interprety a fans stránky HRRC. Dobrý den, prosím vás mám dotaz. Bydlíme v paneláku a máme nad sebou hlučné sousedy,kteří v noci chodí, bouchají i uklízí.


Kdybychom nalepili akustickou pěnu na strop v ložnici ,mělo by to nějaký význam - byly by zvuky od nich méně hlasité ? Jsme na trhu přes let. Prodáváme akustické pěny, akustické izolace a akustický molitan ze samozhášivé i klasické polyuretanové pěny. Touto kombinací jsou její pohltivé a částečně i neprůzvučné vlastnosti výrazně zlepšené a celá konstrukce výrazně odhluční prostor.


Zároveň je pěna vhodná i na řešení snížení doby dozvuku . V tomhle videu jsem dodělal poslední část mého studia a to akustickou pěnu. Samozhašecí akustická pěna neboli akustický molitan. Tvar: Sinus Výška: cm.


V jednom balíku se dá zaslat až ks panelů (bez dalších produktů!). Garance odeslání Vámi objednané akustické pěny do dnů.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.