Monday 16 February 2015

Weber gril brno

Otevírací doba: Po - Pá: - 16:hod. Po telefonické dohodě se vám rádi budeme věnovat i mimo provozní dobu . V naší prodejně naleznete kompletní sortiment grilů WEBER na dřevěné uhlí, plynových grilů WEBER , dále elektrických grilů WEBER a také širokou nabídku příslušenství WEBER. Weber WORLD v Brně a na střední Moravě! Praha, Libeň – Naplánovat trasu. Nabízíme kotlové grily na uhlí, elektrické i plynové.


Poskytujeme záruční i pozáruční servis. Opatřete svou zahradu králem mezi grily. Bohatý sortiment a letitá tradice s garancí špičkové kvality. Spousta dárků i výhod zákazníkům.


Nejsme jen prodejci, ale hlavně milovníci grilování. Provozujeme kamennou prodejnu a e-shop již let. Zahradní grily na dřevěné uhlí, plynové i elektrické grily. Vše za skvělé ceny a skladem. Navštivte náš eshop nebo kamennou prodejnu grilů a doplňků pro grilování.


Navíc grily za trvale nejnižší ceny. Nejširší výběr všech grilů, doprava zdarma, poradenství v showroomu, Bohaté příslušenství. Grilování je vaší velkou vášní, ale dosud jste neměli příležitost, své umění plnohodnotně předvést? Vyberte si u nás některý ze zahradních grilů a uvidíte, jak se na vaše speciality bude stát zdánlivě nekonečná fronta. Dáte přednost klasice v podobě kotlíkového grilu na uhlí, nebo si jako správný fajnšmekr vyberete . CMI Kulový gril na dřevěné uhlí mini černý.


OBI Gril na dřevěné uhlí s kolečky Gilbert. Keramický gril Big Buddy. Grily Kingstone, Modul systém. Příslušenství, zapalování, čištění. Jsme certifikovaná prodejna značkových grilů Weber.


Díky dvou-hořákovému systému je vhodný pro přímé i nepřímé grilování. Výška poklopu umožňuje umístění většího množství potravin či objemnějších kusů na gril. Sklopné poličky a malé rozměry grilu .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.