Thursday 19 February 2015

Sušička beko recenze

Hlavní výhodou sušičky od značky Beko je její nízká spotřeba, zejména s ohledem na její vynikající účinnost. Nevýhodou jsou některé chybějící funkce, konkrétně dětská pojistka a samočisticí kondenzátor. Díky kapacitě kg sušička nezklame ani větší rodinu.


Testovali jsme ji a výsledek vám rádi v naší recenze sdělíme. Nevíte, jak vybrat tu nejlepší sušičku? Jsme NEJkomplexnejší portál o sušičkách v ČR.

Vedle toho existují výrobci levných sušiček jako Candy, Indesit a Fagor, kde je rozumné před koupí opravdu dvakrát měřit, než jednou koupíte. Samozřejmě platí, že někdy i sušička od Miele může být horší než . Taky si ji nakonec asi objednám, tady jsem se sice nic moc nedozvěděla, ale jinak má docela dobré recenze a líbí se mi na ní ta 5-ti letá záruka :neviNapsat příspěvek. Co potřebujete mam ji doma cca 14dni :mavaNapsat příspěvek. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Volba padla na Beko a to proto, že nabízí v akci záruku let.


V dnešní době, kdy spotřebiče trpí mnoha poruchami je to nabídka k nezaplacení. Je to první výrobek této značky v domácnosti. Pračku máme Zanusi a ta byla již opravována s tím, že příští oprava by byla nerentabilní a bylo by lepší zakoupit pračku novou.

Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Tu nájdete objektívne zhodnotenie a porovnanie s konkurenciou. Dozviete sa ale oveľa viac!


Vnitřní osvětlení, programů, přehledný displej. Celý popis a technické parametry. Spotřeba elektrické energie je 1kWh za rok. Vysušíte s ní až kg prádla. Využít můžete až programů.


Například jeans, denní, xpress, . Je to úsporná sušička , která přináší v sušení prádla perfektní výsledky. Na druhém místě se umístil Whirlpool, u kterého bych vyzdvihl vzhle účinnost a . Náš test sušiček s tepelným čerpadlem napoví, které modely jsou v sušení nejlepší. Kontrolovali jsme také, jak moc sušička mačká prádlo, jak dlouho jí sušení trvá, zda nevypouští vodní páry do svého okolí, jak je hlučná, jak se obsluhuje a samozřejmě také to, kolik energie spotřebuje. Málokdo ví, jak skvělým pomocníkem sušička prádla je. Ušetří čas při žehlení, krásně prádlo nadýchá, uspoří místo na balkónu a ještě dokáže odstranit žmolky z oblečení.


Víte ale, proč je lepší technologie tepelného čerpadla? Jak vybrat správnou velikost? A kolik vlastně stojí roční provoz sušičky?

Odpovědi na tyto a jiné . Extrémně úsporná kondenzační sušička prádla s tepel. BEKO - Kvalitní a cenově dostupné elektrospotřebiče pro Vaši domácnost. Prodej volně stojících a vestavných spotřebičů BEKO.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.