Tuesday 17 February 2015

Ruční pákový lis

APR-ruční hřebenový mechanický lis s ráčnou TOPLAND. Stroj je ovládán dvojitým nožním spínačem - otáčky vpravo a vlevo. Přítlak vrchního hřídele je ruční , pneumatický nebo motorový.


Ke stroji je dodáván klíč na výměnu tvarovacích rolen. Tvarovací rolny jsou dodávány .

Tento lis vyniká vysokou přesností s pracovním zdvihem až mm. Dlouhá rukojeť zajišťuje hladký a lehký chod lisu. Lis nabízí také možnost seřízení pracovní výšky.


Lis je vhodný na zavírání a potahování knoflíků, vytínání a lisování mosazných a niklových . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Ceník mazací techniky ke stažení (pdf). Katalog a ceník mazací techniky GROZ ke stažení (pdf).


Ruční pákový lis na olej.

Návod k použití mazací techniky (pdf) . Pro velkoodběratele nabízíme individuální velkoobchodní ceny se slevami až. Kontaktujte nás s Vaší poptávkou. Pro bližší informace o výrobku - rozměry, nákres, nosnost a pod.


Přesný pákový lis s hladkým chodem a nádstavci (pistony) k nýtování průchodek, stiskacích knoflíků, šatonových nýtů nebo děrování kůže. To už běží aukce, nebo je to jen vtip? By sa mi ten lis extrémne hodil, ale tak nejak som predpokladal podobný vývoj. Výrazné snížení času montáže pomocí jednoduchých, bezpečných pracovních postupech. Objímky k tomu to lisu doporučujeme TYP . Model: PP1Dostupnost: Na skladě.


Přidat do seznamu přání. Popis a podrobné informace. PROMA záruka spokojenosti a kvality. Proma AP-ruční lis – ruční pákový lis t, max. Wartungs- und Reparaturarbeiten, auch für die Leister Schweißgeräte, führen wir in unserer Service-Abteilung durch.


Bei fragen stehen Ihnen unsere Service- Mitarbeiter gern zur Verfügung. Nástroje je možné upnout do pohyblivého pístu (otvor o pr. 9mm) a spodní,pevné, základny.

Píst má krok 30mm a průměr 20mm. Hmotnost přístroje- 6kg. Pro zobrazení iframe se prosím přepněte web do plné verze. Prodám retro mazací lis pákový. Po dohodě možnost zaslání.


Kč , Pardubice Mazací lis pákový. Kombinace: nerez, plast. Podnož se čtyřmi otvory pro upevnění na pracovní stůl apod. Upínací beran lisu se pohybuje bez vůle v hranolovém vodítku a lze nastavovat jeho výšku. Kromě toho lze seřizovacím šroubem nastavit zdvih lisu (tlačného prvku) na požadovanou výšku.


Způsob odeslání: Poštou na dobírku.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.