Wednesday 4 February 2015

Pronájem lednice coca cola

Nabízíme našim odběratelům silné portfolio nápojů splňujících nejvyšší kvalitativní standardy v různých velikostech obalů vhodných pro všechny příležitosti. Inzerce – lednice coca cola , nabídky – prodám, prodej, inzeráty. Tato nabídka od prodejce ovnall byla archivována dne 15.


Prohlédněte si podobné . Půjčovna chladící techniky.

Pořádáte akci a chybí Vám prostor pro uložení mraženého nebo chlazeného zboží? Není nic jednoduššího - půjčíme Vám mrazák či lednici ! Nabízíme Vám zapůjčení pultových mrazáků a lednic několika velikostí od objemu litrů až po vůz či celou mobilní místnost. Mrazák nebo lednici Vám . Dobry den, nabizim raritni lednici Coca Cola dovezenou pred 12-ti lety z Nemecka. Lednice ma novy kompresor a chladici napln. Nájem je ještě na roky - možno bez problému prodloužit.


Inzeráty coca cola - aktuální inzeráty na Sbazar.

Potřebujete gastronomické vybavení, ale nemá smysl ho kvůli jedné akci kupovat? Půjčujeme vybavení na menší narozeninové nebo firemní oslavy ale i na rauty, svatby či velké koncerty. Počet zařízení stále rozšiřujeme. Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу Inzerce - lednice coca cola , nabídky - prodám, prodej, inzeráty. I když bude tam pravděpodobně podmínka neumisťovat do jejich zařízení konkurenční výrobky, určitý minimální obrat a samozřejmě . Našimi nejvýznamnějšími klienty jsou Coca - Cola Rakousko, Coca - Cola Švýcarsko, Coca - Cola Česká republika, Tchibo Česká republika a Plzeňský Prazdroj.


Neustále pracujeme na zlepšování kvality a výkonnosti, abychom poskytli nadstandardní služby našim zákazníkům. Pro naše klienty zajišťujeme také kompletní . Venkovní vybavení: lednice coca - cola , manipulační pracovní stůl za barem pod pergolou, stoly a židle. Požadavky vyhlašovatele: - Účel využití – provozování nekuřácké klubovny s umožněním neomezeného přístupu členů spolku dle provozního řádu. Předpokládaný každodenní provoz klubovny s . Vychutnej si kouzlo každodenních okamžiků, ke kterým patří Coca - Cola.


V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme k pronájmu zavedenou trafiku v Brně -Králově Poli na lukrativním a frekventovaném místě, na křižovatce Palackého třídy a Kosmovy ulice. Trafika má prodejní plochu 8m přední strana je prosklená s výdejním okénkem. Součástí pronájmu je také lednice Coca - Cola.


WC dámy (1x bezbariérový přístup), 2x WC páni.

Kuchyně: 11x lednice , digestoř, pec na pizzu, 2x mikrovlnná trouba, 2x el. Kancelář: pultový mrazák . Popis a parametry nemovitosti. Odstupné za zařízení a vybavení .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.