Wednesday 25 February 2015

Pražírna plzeň 2slovanyvýchodní předměstí

Anker coffee roastery - Pražírna kávy Plzeň. Jsme malý obchod s kávou, kterou dovážíme a pražíme sami. Přijďte k nám ochutnat naši kvalitní kávu, čokoládu a jiné.


Vítejte v Orient Coffee, pražírně kávy s malou a útulnou kavárnou. Najdete nás podle vůně čerstvě upražené a umleté kávy. Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу Káva je nápoj, který po celém světe sbližuje lidi a šíří pohodu. Každý šálek kvalitní kávy má za sebou jedinečný strhující příběh, který začíná na kávových plantážích, pokračuje dobrodružnou cestou ze všech kontinentů do Evropy až do rukou pražírníka, jehož svébytným uměním je zelenou kávu upražit tak, aby zachoval její . Poloha na mapě, telefon, otevírací doba, recenze. Naleznete v kategoriích: kavárna a bar, kavárna.


Další odkazy:Informace o parcele v Katastru nemovitostí. Obec: Plzeň (okres Plzeň -město). Okres: Plzeň - Slovany.


Velkoobchod dárky, dekorace, levandule, doplňky pro floristy a dárkaře. Soustředíme se na vybrání úzkého, speciálního sortimentu - doplňků pro . Ludmila Jenčková U stadionu 835. BALÍRNY A PRAŽÍRNY VOTICE, s. Kafejnīcas, Visi pārtikas un dzērienu .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.