Wednesday 18 February 2015

Jak vymalovat pokoj pruhy

Tmavé odstíny opticky snižují stropy a pokoj tak působí mnohem nižší, než ve. Podélné pruhy na podlaze krásně rozšíří malé místnosti, ty. Zaměřte se na barvu jednotlivých stěn, a pokud máte chuť na něco originálního,. Světlá barva obecně rozšiřuje prostor do stran i do výše, světlá . U tak výrazného vzoru, kterým pruhy nepochybně jsou, je důležité postupovat s jistou lehkostí při jejich aplikaci v daném prostoru. Ačkoli existuje mnoho směrů , kterým lze dekorování obývacích pokojů zasvětit, jsou pruhy tím, co do interiéru vnese rozmanitost, energii a hravou.


Oživit zdi můžete třeba s pomocí ornamentů. Mezi ty základní patří pruhy , u kterých jde libovolně měnit šířka a. Zvětšit, zmenšit, rozšířit, nebo snížit? Zatímco ženy i muži s takovými požadavky na korekci svého těla vyhledávají plastického chirurga, pokoji pomůže malíř! Pokud totiž zvolíte místo jednobarevné stěny pruhy , dokážou udělat s interiérem zázraky!


JAK VYMALOVAT PROUŽKY sama a bez vztekání. Je velmi důležité strhávat pásku mokrou, jinak barva naschne a strhne s sebou i koláček barvy ze stěny :(proto malujeme vždy dva sousední pruhy rychle po sobě. Máme pruhovanou celou zeď v děckém pokoji :-) . Velmi originální je na vymalování pruhů použít více barev zastoupených v interiéru, klidně i hodně kontrastních. Ostatní barvy v místnosti je pak ale lépe použít neutrální nebo v tlumených barvách.


V každém případě musí doplňky v pokoji zachovat stejnou paletu barev, jaká j použitá na stěnách. Tip od malířky pokojů : zdi vymalované jedinou barvou, to trochu nuda. Hitem jsou proužky, které vyžadují trochu zručnosti, nebo to chce.


Až nabarvíte zeď po vnějších stranách pásky, můžete se pustit do barvení samotného pruhu (vnitřku). Můžete použití váleček, v těsné blízkosti pásky je lepší vše doladit . Po uschnutí sundáš pásku a na tento vymalovaný suchý pruh nalepíš novou pásku zase dovnitř a můžeš malovat vedlejší pruh. Záleží kolik různých pruhů. V jednom pokoji jsme se drželi jednoho odstínu a ten jsme postupně ředili bílou a vytvořili jsme tak pruhy v různé intezitě jedné barvy. Rozšíření místnosti docílíte pomocí vodorovných pruhů.


Stačí jich udělat pár jiným odstínem, než je ostatní výmalba, a hned máte zajímavý prvek v pokoji. Nebo jeden větší pruh přes tři stěny. Platí, že studená barva pruhů nám takto vymalovaná místa oddálí, oproti tomu teplé tóny je . Koukala jsem i po tapetách, ale bohužel jsem nenarazila na žádnou, která by se hodila. Pokoj mi přijde už dost barevný a zdá se mi to přeplacáné.


Navíc mě tlačí čas, malíř přijde už za týden a kousek. Napadlo mě vymalovat např. Přečtěte si návo jak vymalovat pokoj tak, abyste jeho prostor opticky zvětšili nebo zmenšili. Kolik barvy je potřeba k vymalování pokoje ? Jaký máte postup pro malování pruhů v různých odstínech na stěny?


Raději vyhořet než malovat? Dopřát stěnám nový nátěr nemusí být takovým problémem jako před třiceti či čtyřiceti lety. Kvalitní barvy, fólie na zakrytí nábytku nebo lepicí pásky usnadní nejen přípravu, ale i malování samotné. I přes toto zjednodušení stále platí, že polovinou úspěchu jsou dobře a . Strop vymalujeme tmavší barvou, můžeme zasáhnout až 10cm okraji do stěn.


Zadní stranu místnosti naproti oknu pomalujeme příčnými pruhy. Jedna stěna může být vymalována svislými pruhy. Pokud se chystáte nejprve celou stěnu vymalovat a až následně tvořit pruhy , máte možnost zvolit podkladovou barvu. Maskovací pásku vyznačující hranici pruhů sundávejte, ještě když je výmalba mokrá. Кеш Перекласти цю сторінку Chcete změnit barvu zdí v bytě nebo jen oživit bílé zdi?


Samozřejmě existuje mnoho pouček o tom, které barvy jsou vhodnější k použití do kuchyně, ložnice apod. Některé barvy se dokonce vůbec nedoporučují pro výmalbu bytu. Určitě nad výběrem barvy . Barvy působí na naši náladu kladně i záporně. Některé odstíny máme v oblibě, jiné nemůžeme ani vidět.


Podobně jako při výběru barev oblečení si i byt zaslouží individuální a citlivý přístup. Stejně jako barva ovlivňují styl a vzhled pokoje nejrůznější dekory. Například motivy květin mají tendenci uklidňovat, na rozdíl od nich geometrické vzory a obrazce mohou vyvolávat opačnou atmosféru a dodávat místnosti rys čistoty a modernosti. Linky, pruhy a nejrůznější obrazce vyžadují, aby rohy a stěny .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.