Monday 27 October 2014

Zásilkovna pardubice palackého

Umístění výdejního místa: Dům služeb 1. Budova se nechází přímo naproti Atruim pardubice. Z atria je možné se dostat na pobočku přes nadchod nad silnici. Tuto pobočku nelze momentálně z technických důvodů vybrat jako cíl vašich zásilek.


Otevírací doba: Pobočka je uzavřena. Na tomto výdejním místě nelze platit kartou. Dostupnost auteDobrá, parkování naproti přes ulici cca 30 . Pomůžeme vám s reklamací. Občas se člověk s objednávkou netrefí. Balíček si můžete rozbalit hned při vyzvednutí a případně ho poslat zpět.


Náš reklamační asistent vám případně po telefonu poradí! Spolehněte se, že se na vás nebudeme mračit. Vždyť všechno děláme pro vaši spokojenost! Ohodnoťte firmu jako první. Pardubice , Zelené Předměstí.


Osobní vyzvednutí přes Zasilkovna. Využijte možnosti levného osobního odběru po celé ČR. Internetové obchody, e-shopy. Patchwork IAIrena Adamová. Jak objednat zboží s odběrem na výdejním místě Zásilkovna.


Jako způsob dopravy zboží zvolíte výdejní místo Zásilkovna. Jakmile bude zboží připravené k odběru na výdejním místě, dostanete avízo (od Zásilkovny) e-mailem i SMS. Služba je určená pro koncové zákazníky (MO prodej). Ostrov, Hroznětínská 161. Otnice, Boženy Němcové 481.


Seznam výdejních míst ZÁSILKOVNA POINT ČR. Více informací, kontakty na pobočky. Kostelec nad Orlicí, Palackého náměstí, Palackého náměstí 4 kontakty a otevírací doba.


Králíky, Velké náměstí, Velké.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.