Thursday 2 October 2014

Talíře

Klasický kulatý i odvážnější hranatý tvar poskytne dostatek prostoru pro vkusné servírování. Veselé motivy dětské řady jistě potěší vaše nejmenší. Velmi populární a také . Sada talířů s motivy levandulí vás zavede do slunného kraje francouzské Provance.


Je vhodná až pro šest osob a bez problému zvládne tříchodové nedělí menu díky hlubokému, mělkému a dezertnímu talíři. Bílá sada čtverhraných talířů pro dva je elegantně .

Luminarc 18dílná jídelní sada Zélie. Domestic 18dílná jídelní sada Margita. BANQUET LAVENDER Mělký talíř 1ks. Keramické, porcelánové talíře. To vše nabízí levné-nádobí.


Talíře z tvrzeného a borosilikátového skla. Oblíbili jste si stylový porcelán? Je vhodný taktéž i pro servírování dezertů a zákusků, či jakéhokoliv dalšího pohoštění pro Vaši rodinu a přátele.


Z krásného talíře chutná dvojnásob.

Rozdělili jsme vám je do přehledných kategorií, abyste snadno našli talíře , po kterých toužíte. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Vyberte si v této kategorii nové talíře do jídelny nebo kuchyně. Nabízíme úžasné sady talířů, které budou barevně ladit se vzhledem kuchyní nebo jídelen.


Dbáte na kvalitu a luxus? Mělké talíře nabízíme oválné, kulaté, hranaté, ale najdete u nás i další tvary. Prostřete si stůl podle sebe. S nádobím z IKEA bude stolování zábava. Díky nadčasovému a praktickému designu nádobí splňuje všechny.


Stolní nádobí, sady nádobí a jídelní servisy jakou jsou mísy, hluboké, mělké a dezertní talíře z IKEA udělají ze stolování u vás v jídelně či kuchyni dojem. Kvalitní porcelán světových značek do Vašeho domova i gastro podniku. Hrnků, misek, skleniček a dalšího gastro vybavení a potřeb pro stolování a vaření. Porcelánové jídelní soupravy jsou nezbytnou součástí vybavení domácnosti. Jídelní souprava nebo praktická sada na servírování vám bude dobře sloužit a na návštěvy takový jídelní porcelán vždy zapůsobí.


Akční ceny, výhodné slevy.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.