Tuesday 21 October 2014

Poznávací zájezd new york washington

New York - metropole Spojených států amerických. Během tohoto zájezdu zažijete jízdu americkým vlakem do Washingtonu. Big Appple je bezesporu městem, které ročně láká miliony turistů z celého světa. Toto město je zajímavé ve všech ročních období a jaro s. Fischer, Firo-tour, Neckermann a dalších ck do 1zemí světa - dovolená u moře, poznávací zájezdy , lyžařské zájezdy, exotika, tuzemsko.


Denně nové Last Minute nabídky. Desetidenní zájezd po východu USA - 6x nocleh v NYC, 2x přímo na Niagáře. Děkuji za skvělý poznávací zájezd. Cesta z Toronta do Washingtonu byla dárkem k mému odchodu do důchodu.


Velké díky cestovní kanceláři SEN a průvodci Martinovi Karnišovi, který nás motivoval k hlubšímu poznání destinace, za profesionální . Poslední dvoulůžkový pokoj! Za cenu, za kterou vám nabízí jiné CK jen návštěvu New . Hotely a zájezdy na Asap-Dovolená. Avenue, vrchol luxusu 30. Radio City Music Hall, prohlídka Rockeffelerova centra, světoznámá 5. Letecký zájezd na dní, nocí ubytování. Nechte se okouzlit legendárními vánočními výlohami na Páté avenue.


Vystoupejte se západem . Lewisburg – Amish Country – Washington D. V průběhu zájezdu poznáte nejzajímavější místa na východě USA v čele s New . Poznávací zájezd Východ USA - s průvodcem. Spojené státy jsou zemí nekonečných možností s nezapomenutelnými městy a úchvatnými parky. NEW YORK Prohlídku města zahájíme plavbou na Liberty Island se světoznámou sochou Svobody a také ostrov Ellis Island s muzeem emigrace, jenž se stal symbolickým milníkem pro miliony přistěhovalců, kteří zde často . Program zájezdu je ve vybraných termínech totožný s východní částí zájezdu EXO 5a 580.


Projedete se lodí až k Soše Svobody, z Manhattanu si vychutnáte pohled na Brooklynský most, projdete se po Wall Street i Broadwai, zrelaxujete v Central Parku a na výhled z Empire State . DEN: Okružní jízda městem, prohlídka střední části Manhattanu ? Empire State building, nejvyšší budovy ve městě, dále legendární sportovní hala Madison Square Garden, nejkrásnější mrakodrap města Chrysler Building, exkurze . Cenu garangujeme již při min.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.