Tuesday 14 October 2014

Mosazné kliky bazar

Kč , Praha Prodám starodávni mosazní kliky na dveře. Historický kotoučový kamenný brus. Stare mosazne kovani klicky - klika - doraz 2Kč . Prodám tyto dva nádherné a nevídané starožitné mosazné štítky na dveře- kliky se vzhledem ke stáří nedochovaly. Rozměr mezi otvorem na kliku a otvorem na zámek = 2cm, velikost otvoru na kliku = 8cm a velikost otvoru na zámek = 2cm.


Prodám několik sad cca (více jak sad) dveřního mosazného původního kování (jednoduché oblé rustikální, antikové).

Pěkně vyčištěno, vyleštěno, skvělý stav. Mám však i pěkné kusy s patinou. Rozteč standardních 90mm. V případě zájmu zdarma původní . Mosazné kliky a kování na vnitřní dveře, prvorepublikové.


Zdarma původní mosazné šroubky. Mohu zaslat poštou či předat osobně v Hradci Králové či v Praze. Bílé dveře - levé 19x cm. Stojací markýza na terasu.

Starožitný kovaný zámek na dveře,18. Kličky okenní mosazné , 1. Staré vintage okenice, zelené. Kování, vložky, bazar , inzerce Podpěra skleněných polic. Zámek na jedno sklo Safe.


Zámky do rozvaděčů a skříní. Kování mosazné na dveře, Dveřní kování staré. Mosazné dveřní kliky , kompletní starožitné dveřní kování. Dodací lhůta je cca týdny.


Kliky a zámek ke dveřím. Při potvrzení objednávky je zpravidla vystavena zálohová faktura na částku cca z celkové ceny. Na staré kliky z mosazi, plechu nebo oceli můžete narazit v bazarech či vetešnictvích, ale i mezi stavebním odpadem a koneckonců i na vaší vlastní chalupě. Nabízím všechny možné druhy mosazných starožitných kliček a klik k oknům a dveřím. Od každého druhu máme více kusů.


Odběr možný v Praze Horních Počernicích, po dohodě zajistíme dopravu. Veškeré rezervace a dotazy na zde uvedeném tel. Stále se naštěstí dají koupit na bazaru zachovalé mosazné kliky a olivy.


Protože se dříve dveřní kliky , které byly z těchto materiálů, upevňovaly rozklepnutým nýtkem, ne vždy se podaří kliku pro případnou opravu zámku vyndat.

Jsme specialisté na dveřní kování a dveřní kliky ! Tradice s dlouholetými zkušenostmi v oboru kování, kliky na dveře a kování ke dveřím. Dále nabízíme stavební pouzdra, dveřní doplňky a krbové nářadí.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.