Monday 27 October 2014

Chlornan sodný bezpečnostní list

Chlornan sodný roztok strana ze 6. BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení (ES) č. EC (REACH), v platném znění. Bezpečnostní list podle nařízení (ES) č. Registrační číslo REACH:.

Datum vydání: Datum revize: Strana: 10. Chlorid sodný (prumyslový - tablety). A nebezpečnost pro vodní prostředí - akutní nebezpečnost.


H4bezpečnostní list podle nařízení (ES) Č. CONATEX-DIDACTIC Lehrmittel GmbH podle nařízení (ES) č. Příslušná určená použití látky . Synonyma: Sodium hypochlorite. Nepouţívejte společně s jinými výrobky.

Můţe uvolňovat nebezpečné plyny (chlor ). Označení jako detergent: obsahuje méně neţ bělicí činidla na bázi chloru. Názvy nebezpečných sloţek směsi (identifikátor): chlornan sodný , hydroxid sodný. Název výrobku: CHLORNAN SODNÝ.


Označování v souladu s nařízením (ES) č. Produkt je klasifikován a označen podle nařízení CLP. Výstražné symboly nebezpečnosti. Standardní věty o nebezpečnosti.


Odstraňování: P5Odstraňte obal v souladu s platnou legislativou, umístěte prázdný obal do komunálního odpadu. Dodatečné údaje na štítku: EUH2Pozor! Nepoužívejte společně s jinými výrobky. Nebezpečné složky: chlornan sodný hydroxid sodný. Může uvolňovat nebezpečné plyny (chlor).


Není relevantní – LARRIN ANTIBAKTERIAL není látka. Při styku s kůží: Zasažené části pokožky ihned opláchněte vlažnou vodou a potřete regeneračním krémem. Hasiva, která z bezpečnostních důvodů nelze použít: neuvedeno.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.