Monday 22 September 2014

Vestavná mikrovlnná trouba

Hodnocení produktu: (Perfektní)recenze. Vestavná mikrovlnná trouba Bosch BFL634GSje perfektní volbou pro rozmrazování, ohřívání a další úpravu pokrmů. V eshopu skladem na prodejně ihned.


Je vybavena elektronickým ovládáním s LED displejem. Nastavit můžete až stupňů výkonu. MORA premium ochrana proti otiskům prstů dotykové ovládání.


Mikrovlnná trouba s grilem CANDY MIC 2EX, objem l, celkový příkon 1. Ať už chcete uvařit něco rychle a jednoduše, nebo si jen chcete ohřát něco z chladničky, můžete se spolehnout na tuto intuitivní a snadno použitelnou mikrovlnnou troubu. Tato kompaktní, přitom však velmi schopná trouba je vybavena funkcemi pro standardní pečení v troubě i pro mikrovlnné vaření. Gorenje je výrobce kvalitních domácích spotřebičů přátelských k životnímu prostředí.


Kvalitní nerezové provedení si získá srdce i toho nejnáročnějšího zákazníka. Ruku v ruce s kvalitním provedením jde i široký výběr programů a úrovní výkonu. Můžete grilovat, vařit, ohřívat či rozmrazovat bez obtíží.


Moderní vzhle špičkové technologie a vysoký uživatelský komfort jsou klíčovými prvky vestavných mikrovlnných trub Philco. Nabízíme však ještě víc! Využijte výhodné ceny dopravy či odběru v kamenném obchodě. Minutka elektronická min.


Otočný talíř průměr 2cm. Automatické časové rozmrazování. Dětská bezpečnostní pojistka. Akustický signál ukončení programu . Když nemáte moc času, může vám funkce mikrovlnného ohřevu této trouby o něco usnadnit život. Trouba z nerezové oceli.


Rozměry (šxvxh): 5× × 3cm. MIKROVLNNÁ TROUBA VMT 1X VESTAVNÁ MIKROVLNNÁ TROUBA , mechanické ovládání , nerezový vnitřek trouby, objem trouby l, 5. IHNED k odeslání, u Vás již 23. Usnadněte si práci v kuchyni s vestavěnou mikrovlnou troubou Whirlpool, která přináší jedinečný design spolu s nadčasovými technologiemi. Inteligentní mikrovlnná trouba s 6. Podle nich přizpůsobuje svůj výkon, čímž vám ušetří energii a ještě zajistí dokonalý . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Prodej produktů výpočetní techniky a spotřební elektroniky. Záruční a pozáruční servis.


Doprava zdarma od 5Kč. Počet přednastavených programů: 4. Průměr otočného talíře: cm.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.