Tuesday 16 September 2014

Protiva alba

Ostrava - Barrák Music Club (Support Con Lai Tour) 10. Brno - Favál (Support Con Lai Tour) 16. Olomouc - Minut Music Club (Support Con Lai Tour) 23. Karviná - Dance Hall Imperium 24.


Stanislav Protiva , Praha. Orlová, Musci club Kavárna. Lucas Blakk, Protiva , Předprodej. Mladá Boleslav, Clum Forum.


Renne Dang, Předprodej . Oficiální Channel hudebního nakladatelství Blakkwood Records s. Profil kapely Protiva (emo-hip hop) z města Praha, obsahující písničky k poslechu , mp koncerty, alba , videoklipy, texty a fotky. Internetový obchod s exkluzivním oblečením a hudbou. Dnešním dnem spouštíme předprodej alba Delirium od Schyza. Album obsahuje celkem stop, na kterých z řad Illegal Music hostují Meiton, Casper a Saka. Jako další se podíleli i Řezník a Protiva.


Fyzický nosič má oproti digitální verzi booklet obsahující. Fosco Alma představuje novinku ze své nové desky. Prvními hosty jsou IronKap a Protiva. Společné album všech rideru labelu Blakkwood Records náš čeká už tento podzim.


Aug To, že Protiva dělá mixtape za mixtapem a když nedělá zrovna mixtapy, tak dělá nějaký mixtapy, je už celkem známá věc. Protiva a Psycho Rhyme mají venku chytlavý drug banger Coke n Koule. Protiva se v poslední době spojuje na featech s nadějnými neprofláknutými talenty z podhoubí naší scény. Minule to byl videoklip ALKOHOL.


Chystá se další brněnský zářez, dej si videosnippet ze společného alba Michajlova a Daniela . Sdílení je povoleno s uvedením zdroje. Tentokrát se rozhodl navázat na své předchozí nahrávky a po přání svých fanoušků zrealizovat pokračování ságy Zmrdlife. V Denoche Music Hall vystoupí 26.


Sat, May Denoche Music Hall Protiva Triko Prosit Nebudu Black - Blakk.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.