Monday 29 September 2014

Poznámkový blok a5

Naše cena s DPH: 3Kč (bez DPH 3Kč ). Klasický poznámkový blok Ačistý. Vhodné do školy, kanceláře i domácnosti. Ostatní specifikace, perforovaný. Materiál desek, měkký karton. Zítra nebo zdarma, ano .

Ablok obsahuje listů vhodný nejen do kanceláře. U všech propagačních produktů cena a množství na vyžádání. Propiska pro každodenní použití s logotypem SINGING . Poznámkový blok Aza akční ceny.


Další slevy školních potřeb na Kupi. Prohlédněte si cenové nabídky na Idena poznámkový blok Ačtverečkovaný modrý od obchodů na Zboží. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Alinajkový s 1stranami s pevným PU krytom.


S čiernou záložkou a gumovým pásikom.

Hodnotenie produktu:. Praktické a stylové zároveň? Ano, to jsou výrobky od Sheepworld a notes na poznámky není výjimkou!


Luxusní mramorovaný poznámkový blok A, Linkovaný luxusní mramorovaný poznámkový blok As pevnými deskami s elastickým zavíráním a záložkou ze. Zajtra alebo zadarmo, áno . Provedení povrchu plastik dává deskám příjemný vzhled. Blok má vnitřní boční kapsy. Doporučená technologie tisku: tampontisk T2. Rozměr: 2x 1x cm.


Nabízíme rovněž reklamní textil s vlastním potiskem, psací potřeby etc…, poznámkový blok A5. AVám skvěle poslouží k zapisování všech důležitých poznámek. Papírové desky zápisníku jsou provedeny v hnědo - černé.


Dodací lhůta, 3-pracovních dnů. Kroužková vazba, listů, zaoblené rohy. Sprayovaná šablona a stahovací gumička na levobloku.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.