Wednesday 20 August 2014

Myčka hotpoint ariston návod

Automatická pračka HOTPOINT - ARISTON AQ7D29U bílá. ARISTON MYČKA NÁDOBÍ - Pokyny pro instalaci a obsluhu 3. Rychlý průvodce obsluhou. V tomto návodu k obsluze jsou vysvětleny všechny funkce, které.


Vám Vaše nové elektrické domácí zařízení nabízí. Navíc také objevíte svět užitečných nápověd a triků, které Vám pomohou docílit lépe .

Tento návod k pouţití by se měl uchovat na bezpečném místě k pozdějšímu nahlíţení. Pokud se pračka prodá, převeze nebo přestěhuje, dbejte prosím, aby návod k instalaci a pouţití zůstal spolu s pračkou tak, aby se nový. Spotřeba v off-mode (W). Stupnice schnutí (G-nízká aţ A-vysoká). Tento symbol vám připomíná potřebu přečtení návodu k použití.


Je důležité uschovat tento návod tak, abyste jej mohli kdykoli. Katalog návodů Požádat o návod Naši partneři Napište nám. Systém automatického vyvážení náplně.


Poruchy a způsob jejich odstranění, 11.

Zboží skladem zasíláme okamžitě. Aktuální návod k obsluze pro . Před použítím produktu si důkladně přečtěte tento návod. Hotpoint - Ariston LL43SEU stříbrná za akční cenu.


Spravujeme velkou databázi manuálů pro bílá . Care and maintenance, 23. Informační list výrobku, 11. Mycí prostředek a použití myčky , 53. Připojení dodávek elektřiny a vody. Celý popis a technické parametry.


Myčka , která pojme až sad nádobí. Spesielle programmer og tilleggsfunksjoner, 65. Vedlikehold og ettersyn, 66. Feil og feilretting, 67.


Díky tomu je možné snížit teplotu praní na pouhých 20°C . Model automatické pračky.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.