Wednesday 27 August 2014

Hpl desky prodej

Dekorativní vysokotlaký laminát pro nějrůznější vnitřní i vnější aplikace. Desky mají vynikající mechanickou pevnost a odolnost vůči povětrnostním vlivům. Kvalitní velkoformátové desky. Pro jejich výrobu se používá vrstvený papír impregnovaný pryskyřicemi, který je za žáru a vysokého tlaku . Vysokotlaký laminát nabízí nepřeberné množství variant barev, struktur, povrchů i individuální řešení - digitální tisk! Dlouhodobá životnost HPL laminátů předurčuje tyto materiály pro hodnotný design interiérů.


Jsme autorizovaní prodejci níže uvedených HPL. Nabízíme originální truhlářský materiál. Prostřednictvím naší společnosti VEŠO- LAMINART nabízíme v Praze originální truhlářské materiály. Dodáváme sortiment, který ocení návrháři a výrobci nábytku i architekti.


Specializujeme se především na prodej vysokotlakých laminátů HPL a LTD desek. Využíváme přitom produkci . Multiplex bříza oboustr. Počet v balení: 1m2.


Max interiér kompaktní desky rakouského výrobce fa. FunderMax jsou vysokotlaké lamináty( HPL desky )vyrobené podle ČSN EN 438-typ CGSvhodné pso oblast použití s vysokými nároky na mechanicko-fyzikální vlastnosti,jako jsou obložení stěn,letištních hal,a výrobu nábytku odolného vůči mechanickým a chemickým . Tedy v prostorách a na . Firma KRON dodává kolekci 1druhů vysokotlakých laminátů od významného producenta Duropal. HPL - vysokotlaké lamináty. Max Interiér kompaktní desky rakouského výrobce firmy FunderMax jsou vysokotlaké lamináty ( HPL desky ) vyrobené podle ČSN EN 438- typ CGS vhodné. MAX exterior jsou extrémně odolné dekorativní vysokotlaké lamináty ( HPL ) složené z přírodní vláknité výztuže, která se impregnuje tvrditelnou pryskyřicí a poté se lisuje ve speciálních laminárních lisech za pomoci vysokého tlaku a teploty.


Tímto procesem desky získávají charakteristické vlastnosti a . Vysokotlaké lamináty HPL poskytují kvalitní, odolný povrch na mnoho let. Nepřeberné množství variant barev, struktur, povrchů i individuální řešení - digitální tisk! Povrch z vysokotlakého laminátu je prokazatelně více jak 15x odolnější než povrch tkz. Jednostranný dekorativní laminát (spodní strana broušená) pro nejrůznější interiérové vybavení obchodů, příčky, vhodné pro pracovní desky , interiér železničních vagónů atd. V nabídce je více než 1dekorů – veškeré dekory z laminovaných dřevotřískových desek a pracovních desek.


HPL (vysokotlaký laminát) jsou dekorativní desky pro vnitřní i venkovní použití. Materiál je vyroben z vrchních vrstev dekorativního papíru ( oboustranně) a vnitřních vrstev jádrového papíru. Papír je impregnován živicí a následně lisován za vysoké teploty a tlaku. Tím vznikne vysoko zesíťovaný duromér.


Kompaktní deska vzniká slisování většího, přesně daného, počtu nosných papírů. Vznikají prostým vrstvením jádra - tedy primárně . Předností firmy HPL Service CZ s. Dohromady máme téměř let zkušeností z tohoto oboru a dlouhodobě se věnujeme prodeji vysokotlakých laminátů ( HPL ), laminátů s kovovým povrchem (kovolaminátů – HPML), dále . Tyto činnosti byly postupně opuštěny. Provádíme formátování a řezání HPL desek. Zákazníkům řežeme desky od tl.


HPL – je kompaktní deska z vysokotlakého laminátu,. Prodej a montáž HPL laminátů. Zajistíme montáž HPL desek a hliníkových sendvičových panelů s odvětráním fasády.


Vyrábíme a realizujeme sanitární příčky a přepážky na míru různým využitím. Od počátku se specializujeme na dodávky plastových desek a fólií zejména pro reklamní a stavební průmysl. Prodáme Vám předvěšené fasádní obklady z materiálů desek cementotřískových , cementovláknitých, vysokotlakých laminátů ( HPL ). Na jejich výrobu se používá vrstvený pa. U těchto deskových materiálů vám na základě požadavku naformátujeme velkoplošný materiál na přesné rozměry dle kladecího plánu fasády na vaší stavbu, včetně vrtacích otvorů pro .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.