Thursday 24 July 2014

Prodam lis na mezisteny

Na lisy jsou i dotace, kdo umí žádat dotace a to papírování kolem. Voskové mezistěny na 39x24. Mezistěny pro rámkovou míru 39x24. Rozměr mezistěny je 370x2mm.


Většina včelařů je do rámku přidělává k horní loučce, p. Nov Lis na mezistěny mám, teď už se s ním naučit jen pracovat. Včely jsou na rámcích 39x2 2cm zateplené natřené úly. Stojany jsou lakované kovové, 3x výškově nastavitelné pro úly - s mezerou pro pohodlné manipulování, 1x stabilní výška.


Za jednu cenu získáte hladký lis na vosk a lis na mezistěny s profilem buňek pro snadné lisování mezistěn. Ruční výroba mezistěn je velice snadná a. Peletovací lis slouží k rychlé a snadné přeměnění různých druhů. LNMs 3x 1mm - LNMs 3X 2mm - LNMs 4X 1mm, Optimal - LNMs 4X 1mm, Langstroth - LNMs 4x 1mm, Langstroth.


Lis na mezistěny z hliníkové slitiny II. Prodám granulátor na pelety MP-230. Zařízení pro získávání vosku. Jak nakupovat na Baranik. Vážení zákazníci, přinášíme Vám návod jak správně a pohodlně nakupovat na našem internetovém obchodě.


E-shop i kamenná prodejna, výroba a prodej včelařských potřeb, včelí úly, medomety, vařáky na vosk, med a včelí produkty, výkup včelího vosku, včelařská prodejna, maloobchod i velkoobchod. Popis zboží: Ruční lis na mezistěny. Popis:Ruční lis na mezistěny -hliníková sestava. Ukázka práce s lisem zde.


Používáme kvalitní lis na mezistěny. Válcované mezistěny si včelaři. Naše výroba mezistěn má certifikaci na BIO mezistěny , tak pokud máte BIO me tak rádi Vám mezistěny z Vašeho vosku vyrobíme v BIO kvalitě. Výroba mezistěn probíhá . May Druhá možnost je forma na vosk.


Jestliže je k dispozici jednoduchý negativní vzor voskové stěny, nalije se na něj horký vosk a uzavře forma a po vychladnutí se vytvoří vylisovaná vosková stěna stejně funkční. Obojí, lis a forma jsou celkem drahé pomůcky, tak v zájmu vývoje včelařství v Africe a ve světě, . Tímto článkem chci široké veřejnosti ukázat, že domácí výroba mezistěn není žádný problém. Doufám, že se mi podaří ukázat celý proces výroby názorně a srozumitelně.


A možná, že někteří z včelařů se k nám domácím výrobcům kvalitních mezistěn přidají. Vařák na vosk nerez velký . Ostatní stroje, prodám lis na mezistěny pro včelaře.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.