Friday 25 July 2014

Obklady trinity

Koupelnová série Trinity je určena pro ty, kteří se nebojí výrazných barev. Bílá, červená, oranžová, tyrkysová a tmavě modrá, to jsou barvy obkládaček série Trinity od výrobce RAKO. Obkladová série Trinity nabízí lesklé obklady v základním rozměru. Sérii Trinity si užijí všichni ti, kteří se dovedou odvázat a nebojí se barev.


Uběhlo několik let a koupelny si po dlouhé odmlce o barevnost přímo říkají.

Moderní koupelnová série dvou barev, které se skvěle doplňují – světle a tmavě béžová. Je doplněná obkladem s motivem linek a dekorem v podobě „šipek“. Rozvoz materiálu nad 8kg po celé ČR zdarma!


Potřebujete obklady do koupelny? Kúpeľňová séria Trinity je určené pre tých, ktorí sa neboja výrazných farieb. Biela, červená, oranžová, tyrkysová a tmavo modrá, to sú farby obkladačiek série Trinity od výrobcu RAKO.


Dodejte vaší koupelně, kuchyni, terase i balkónu šmrnc s novými obklady či dlažbou.

Barva, bílá, Váha kartonu, 3. Vyberte si jedinečné a kvalitní obklady i dlažbu od prověřených výrobců. Odstínové kolísání, V- malé odchylky. Série Trinity je správnou volbou pro všechny, kteří se dovedou odvázat a nebojí se barev. Rako Trinity Mozaika Bílá, set 30xcm. Na podlahu doporučujeme dlaždice . RAKO TRINITY obklad 20x40cm, tyrkysová TECHNICKÉ PARAMETRE: Rozmer: 1x 3mm Hrúbka: mm Balenie: mHmotnosť balenia: 2kg Farba: tyrkysová Rektifikované: NIE Materiál: keramika zliatab.


E-SHOP KupelneSK - kúpeľňa a rekonštrukcia bytového jadra - sanita do kúpeľne - predaj interiérové dvere, obklady a dlažby, vodovodné batérie, sprchové kúty-vaničky-žľaby, hydromasážne vane, kúpeľňový nábytok, radiátory rebríkové elektrické panelové, plávajúce podlahy - predaj cez internet s odborným . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Zjistěte, které produkty v kategorii Modré obklady jsou nejkvalitnější a kde je koupíte nejlevněji! Doprava obkladov - žiaden stres. Preprava obkladov a dlažby vzhľadom na povahu tovaru (krehkosť, váha atď.) nie je vykonávaná bežnými kuriérskymi službami.


Prepravu tovaru zabezpečujú vodiči školený na prevoz krehkého tovaru. Obklady a dlažby su prepravované na paletách až priamo ku klientovi, . Hodnotenie produktu:.

Séria Trinity je určená len pre odvážnych, ktorí sa neboja výrazných farebných spojení, ktoré táto séria ponúka. Celá séria vrátane tohto obkladu pochádza od nášho dodávateľa. Přihlašte se k odběru novinek a slev.


Máme pro vás jarní hit- obklady Trinity. Ve dvou odstínech a se svěžími dekory, všechno skladem. Dnes se rozhodnete, zítra nakoupíte a po víkendu máte hotovo. Nepřemýšlejte, co dát na zem, je tu AtomWoo dlažba imitující dřevo, s vysokou tonalitou, podtrhne šarm obkladů Trinity. Zkrátka Trinity a Atom . Konečně mohou po letech zase na obklady pestré barvy.


Vysoký lesk, hra tónů, jednobarevné základy, geometrické vzory jsou opět na scéně a je nutné dodat.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.