Wednesday 23 July 2014

Lesklokorka lesklá cena

Obsažené látky podporují jaterní nedostatečnost, snižují. DPH: 7Kč (EUR). Původ: Přípravkek MRL na bázi houbové biomasy pěstované na autoklávem sterilizovaném substrátu při nekompromisním dodržování podmínek, které bývají požadovány po výrobě léčiv.


Výsledkem je standardizovaná biomasa, u které patentovaný kultivační proces zajišťuje, že není . V poslední době se internetem šíří nespočet produktů doplňků stravy z této zázračné houby.

Je však téměř nemožné si být jist, zda opravdu obdržíte deklarovaný produkt s daným obsahem výtažků z této houby. Nyní máte možnost si tuto léčivou houbu vypěstovat doma a mít tak naprostou jistotu a . Reishi ( lesklokorka lesklá ). V překladu znamená „božská houba. V Tradičnej čínskej medicíne bola užívaná leskokôrka až do výšky 9g za deň a toto balenie býva v Číne a Japonsku.


V přírodě roste reishi (ganoderma) na trouchnivějících kmenech a pařezech zejména v přímořských oblastech Číny. Nemá schválené léčivé účinky a nejedná se o lék. Kapsle jsou 1 přírodním prostředkem.

Neobsahují žádné jiné přidané látky. Složení tobolek: želatinová - přečištěná želatina, voda, barvivo E 1(oxid titaničitý) HPMC (vega) - Hydroxy. Váha bez obalu: 100g - 1 čistý spórový prášek z houbové výtrusnice.


Kč, od Pavlína na Sbazar. Tinktura 50ml působí proti virům,bakteriím i plísníma omlazuje organismus. Kč bude cena produktu: Kč za kus. Odborná literatura uvádí, že tato houba posiluje obranný systém, má přímé antivirové a antibakteriální účinky, podporuje.


Sadba Hlíva ústřičná Msvětlefialová. Agrocybe aeger - polnička topolová. Auricularia auricula - ucho jidášovo. Lentinus edodes - Shii take. Vegetariánské Hypromellose kapsle.


DÁVKOVÁNÍ: 2x denně kapsle minut před jídlem. Nepřekračovat denní dávku! Bylinné kapky(2) Yzop(1).


Je unikátem, který je jakýmsi přirozeným přírodním recirkulačním organismem, tedy vyrábí si vlastní výživné látky. Proč právě TEREZIA REISHI?

Obsahuje všech osm esenciálních aminokyselin a má vysoký obsah železa, selenu a vitaminu B. V Japonsku se používá lesklokorka lesklá jako prevence léčení a terapie . Varianta A: Pýchavka obrovská. Celkově posiluje imunitní systém. Působí velmi účinně proti různým druhům alergií, astmatu i při ekzémech.


Regeneruje játra a zlepšuje jejich funkci, podporuje trávení. Houba je velmi vhodná na podporu rekonvalescence po . Nejcennější a nejúčinější koncentrovaný přípravek. Tradiční medikament z Číny. Ganoderma Lucidum) v želatinových kapslích. Země původu, Činská lidová republika . Při výrobě byla použita unikátní technologie a několikanásobná extrakce.


Cena udávaná za, BALENÍ.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.