Tuesday 22 July 2014

Ergonomický háček

Hliníkový háček s poplastovanou rukojetí je praktická pomůcka, která se i díky měkké ergonomické rukojeti dobře a hlavně pohodlně drží i při časově náročnějším háčkování. Materiál: hliníkový háček s ergonomickou rukojetí Délka: cm. Ergonomický háček addi mm - Addi swing jsou ergonomicky tvarované háčky , které uleví vašim rukám a ramenům během.


Plastový háček je praktická pomůcka, která se i díky měkké ergonomické rukojeti dobře a hlavně pohodlně drží i při časově náročnějším háčkování. Popis produktu Ergonomický plastový háček 13cm PONY. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Katalogové číslo: HE-Kategorie: Doplňky, Jehlice a háčky Štítky: doplňky, háčky. Háčky nové generace, zajištuje maximální pohodlí u háčkování, háček má speciální neklouzavou úpravu a tvar. Upozornění: poslední kus skladem!


Datum dostupnosti: Sdílet. Unikátní ergonomický háček AddiSwing. Revoluční háčky AddiSwing mají ergonomickou rukojeť a protiskluzový povrch.


Jsou pohodlné a perfektně padnou do ruky, při pocení rukou háček neklouže. Skvěle se s nimi pracuje a díky anatomickému tvaru jsou ideální pro delší nebo časté háčkování, při kterém bolí zápěstí a .

Krásně vyvážená rukojeť, která padne perfektně do ruky. Háček je ergonomický a lehký. Tento háček krásně klouže dovnitř i ven z každého očka. Díky ergonomické rukojeti ulehčíte svým rukám při práci.


Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Díky své velikosti je skvělý na háčkování hrubé vlny. Celokovový háček je určen pro háčkování silnější vlny. Každá žena jistě ocení jeho praktický ergonomický tvar, díky kterému bude.


POŠTOVNÉ A BALNÉ: nebo 4- Kč,os. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.


Hodnocení Dotazy Moje inzeráty Přidat inzerát. Ocelový háček je praktická pomůcka, která se i díky měkké ergonomické rukojeti dobře a hlavně pohodlně drží i při časově náročnějším háčkování. Zde může být úvodní text pro zvolenou kategorii produktů.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.