Friday 18 July 2014

Barmanský set tescoma

Praktická barmanská sada od Tescomy Barbarella obsahující šejkr, otvírák, odměrku, kleště na le sítko, barmanský nůž a míchátko. Náčiní je vyrobené z prvotřídní nerezové oceli a poloprůhledného plastu. Je vhodné do domácností i profesionálních barů. Inzerát tescoma domácí barmanský set v okrese Ostrava-město, cena 2Kč, od veronika.


Vynikající pro přípravu alkoholických i nealkoholických koktejlů, určeno pro domácí i profesionální použití. Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící oceli, uzávěr opatřen sítkem k cezení koktejlů. SKYSCRAPER barmanský set ks - PHILIPPI (dílná barmanská sada SCRAPER - PHILIPPI).


Praktický dílný barmanský set vyrobený z nerez oceli. Cilio je Německá značka, která v. TESCOMA univerzální šejkr PRESTO 5ml – Vynikající pro rychlou přípravu a podávání čerstvých salátových dresinků, ovocných a mléčných koktejlů, pěny do kávy apod. Sada na koktejly set – 4ks - Ibili.


Tescoma , Cena: 4Kč, Lokalita: Český Krumlov. Nepostradatelná výbava pro Vaše večírky. Překvapte své hosty rafinovanými koktejly všech možných chutí a složení.


Všechno, co potřebuješ, je na dosah jediným kliknutím. Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za cenu 11Kč. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Výherci: Bára Klatá z Tuchlovic a Pavel Večeřa z Prahy.


Namíchejte si svůj oblíbený nápoj v pohodlí domova. Půjde to lehce s barmanskými sadami nářadí BARBAR a BARBARELLA. Obliba míchaných nápojů stále stoupá a tak se . S prvotřídním antiadhezním povlakem, velkými úchyty a indukčním dnem z nerezavějící oceli.


Vhodné pro všechny typy sporáků: elektrické, plynové, sklokeramické a indukční. Dokonale hladký dresink, mléčný koktejl i…. Blomus Boston shaker set LOUNGE.


Barmanský set v měděné barvě Vin Bouquet Copper. Je krásným dárkem nejen pro . Nad pomôckami španielskej značky Vin Bouquet zaplesá duša každého someliéra a milovníka miešaných nápojov. Pripravte fľaše, pozvite priateľov a ohúrte všetkých skvelou výbavou, ktoré myslí na každý .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.