Thursday 26 June 2014

Vzorník barev remal

O použití jednotlivých typů REMALU ve většině již vypovídá sám název a tak i orientace v řadě výrobků REMAL je velmi snadná i pro laika. Výrobky REMAL si udržují stálou kvalitu, naprostou. Druh: Interiérové barvy. Remal Vinyl - zelená limentka. Natónovaný malířský nátěr s jemnou vůní ovoce.


Na internetové stránkce Vzorník barev jsou zobrazeny vzorníky odstínů, tvarů a jiných variant. Zobrazené vzorky nemusí odpovídat přesnému vzhledu reálných produktů. Chcete malovat a nevíte jaký zvolit odstín barvy? Při prohlížení vzorníků berte v úvahu nastavení barev ve vašem PC - může dojít k výraznému zkreslení barev. Vzorníky v elektronické podobě jsou pouze orientační.


Vzorkovnice RAL - ČSN - viz níže. Charakteristika a použití výrobku. Prémiový barevný malířský nátěr se sametově matným vzhledem, výbornou kryvostí a otěruvzdorností. Povrch je šetrně omyvatelný.


Nátěr je určen k malování stěn i stropů v interiéru na štukové, sádrokartonové a jiné podklady. Výrobek je snadno zpracovatelný, zdravotně nezávadný a ekologicky příznivý. Byl vytvořen na základě názorů a shody velkého množství pracovníků z oblasti vědy, architektury, psychologie, módního návrhářství.


Lze ho využít pro posuzování barev do bytu, fasádních barev ale také. Bez přehledného vzorníku barev si nelze představit jakoukoliv seriozní malířskou práci. Vzhledem k tomu, že obrazovka počítače není vhodné medium na zobrazení reálných barev , doporučujeme si před finálním objednáním vybrané barvy tuto barvu prohlédnout ve vytištěné formě vzorníku barev. Pasta se řádně protřepe a dávkování se provádí podle vzorníku na etiketě.


Používá se k obarvování malířských barev pro interiéry. REMAL VINYL COLOR MAT - barevný interiér a dekorace - Duration: 4:38. BARVY A LAKY TELURIA, s. Je součástí portfolia malířských barev značky REMAL. Barevný svět pro všechny.


Vhodné barvy a laky jsou základními potřeba,o pro zdařilou renovaci. S novou barvou stěny můžete mimo jiné docílit kompletně nového dojmu z místnosti. To umožňuje s poměrně nízkými náklady zajistit nový vzhled místností. Velký výběr kvalitních krycích barev a laků v mnoha barvách můžete rychle, pohodlně, bezpečně.


O společnosti SVĚT BAREV s. Maloobchodní a velkoobchodní prodej barev a laků. Součástí prodejen jsou tónovací a míchací centra. Jak již název společnosti napovídá, naší dominantou je prodej kvalitních barev , laků, lazur, ale i dalších potřeb pro malíře. Nedílnou součástí našeho sortimentu je nářadí a doplňky,.


Prosím o sdělení zda máte nějaký vzorník barev. Máte vybrané filtry: od 1do 2Kč, šedé.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.