Friday 27 June 2014

Sketchup česky zdarma

Nástroj pro vytváření, prohlížení a modifikaci 3D myšlenek a návrhů. Vytváříte 3D návrhy čehokoliv? Jiná možnost v současné době neexistuje. Při nákupu každý uživatel získává podporu v českém jazyce a také autorizační . Verze Make postupně zanikne.


PC poradna položte dotaz zde. S několika málo nástroji dokážete vytvořit 3D modely budov nebo jiných objektů. Komentáře mohou přidávat pouze přihlášení čtenáři. Napište svou přezdívku a heslo do formuláře v pravém horním rohu stránky, případně se zdarma zaregistrujte.


Teprve po té je možné instalovat a používat české prostředí. Silný, ale přístupný software k 3D modelování. Platnost souboru již vypršela.


Chete li aplikaci stáhnout, přejděte na stránku download. SketchUp PRO CZ na jejich FTP účtu. Pokud chcete zístat další informace o aplikaci, použijte níže uvedené odkazy.


Práce v českém prostředí programu. Totéž někteří uživatelé očekávají i od jeho rozšíření. Tvorba 3D modelů a výkresů - CAD systémy - Download freeware a shareware zdarma - Moderní katalog software DWN. Vybírejte z nabídky: freeware,downloashareware,demo,trial,stahování ,nová verze,update,novinky,dwn.


Ty nejzásadnější jsme podrobili testu, abychom zjistily, co uživateli přináší. Nikdo nechce platit, když nemusí a proto je test seřazen od nejlevnějších, až po ty nejdražší . Stejně tak lze většinu modelů budov stáhnout a používat i včetně terénu. Zakreslování do fotografie, export a import do. Nečekejte, že po instalaci programu si ihned nakreslíte nábytek, interiér nebo jakýkoli jiný objekt.


Program patří k těm, které jsou sice intuitivní ale až . Učebnice je ve formátu PDF a po vytištění si můžete listy opatřit otvory a založit do desek. V učebnici najdete detailní postupy nastavení programu, popis základních funkcí a hlavně postupy konstrukce modelu. Omezení bezplatné verze při importu a exportu však lze obejít pomocí Ruby skriptu. D modely skutečných výrobků (nábytku, doplňků, dětských hřišť) reálných firem dostupných na českém trhu, které si zdarma můžete stáhnout do svých návrhů. Ovládání programu je natolik snadné, že práci s ním zvládne za . Když jsem se setkal s tímto skvělým programem, postrádal jsem komletnější český manuál.


Anglický je na webu k mání, český jen s jednoduchými popisy funkcí a nebo placený. Tak jsem ten anglický manuál přeložil sám. Mimochodem, byl docela ukecaný a ne vždy srozumitelný.


Proto jsem každý nástroj . D modelářem, který je vyvíjen pod licencí open source – a je tak všem uživatelům na platformách Windows, Mac či Linux dostupný zdarma.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.