Tuesday 3 June 2014

Restaurace na parkánech

Novinky - akce v restauraci Na Parkánech. PIZZA NA ROZVOZ V AKCI 13. U nás Plzeň chutná Vybrat jinou restauraci. Plzeňská pivnice umístěna u plzeňských hradeb – tzv.


Rezervujte stůl a sbírejte kredity, takhle jednoduché to je!

Restaurace Na Parkánech v Poličce už se těší na vaši návštěvu. Kapacita našeho penzionu Na Parkánech činí 2. Více zjistíte na portále České hospůdky. Znovuotevřená restaurace má připravenou pestrou nabídku teplých i studených pokrmů, sestavenou z vlastních i vyzkoušených receptur.


Základem naší nabídky jsou. Nabízí příjemné ubytování v útulných pokojích. Líbit se tu bude zejména turistům, kteří přijeli objevovat okolní krajinu.

Těšit se mohou i na vynikající kuchyni zdejší restaurace. Oficiální webové stránky Pardubického kraje představující turistický region Východní Čechy a poskytující komplexní a aktualizované turistické informace. Nabízíme ubytování v běžných i podkrovních útulných pokojích. Neplacené parkoviště pro hosty pensionu se nachází před budovou! Herna Roxy Herna, bar, bistro, vinárna, restaurace , jídelna, hospoda, hostinec, poh.


Zde může být i vaše restaurace. Provozní doba není k dispozici. Podrobné info o firmě Na Parkánech. Hodnocení od uživatelů, rychlé odkazy na recenze na dalších portálech. Kontakty, telefon, e-mail, otevírací doba, vlastnosti, rezervace stolu.


Doporučená jídla, dopravní spojení, mapa, zajímavosti v okolí. Je nám líto, ale u tohoto inzerátu není uveden bližší popis. Penzion a restaurace Na Parkánech. Jste zástupcem inzerenta a chcete zde umístit Vaši prezentaci? of the Pardubice region presenting the tourist region East Bohemia and providing comprehensive and up-to-date tourist information.


Služby v turistickém ruchu - půjčovny, ubytování, stravování, doprava.

Region: Východní Čechy, Oblast: Svitavsko. Z terasy, která lemuje břeh Vltavy, je velmi krásný výhled na. Ochutnejte naši domácí kuchyni. Z jídelního lístku Vám rádi nabídneme klasická česká jídla, výborné rybí speciality, zeleninové saláty, . Dočasně nám nefungují ani online objednávaky.


Pro objednávku prosím volejte na tel. Během dnešního dne budou online zprovozněny. Děkujeme za pochopení, restaurace Na Parkánech.


Prostor mezi jednotlivými pásmy hradeb se nazývá parkán (v dobách mírových tržiště, v čase války hřbitov) a odtud plyne náš název. Vchod do recepce se nachází z ulice Věžní a jedná se o původní síň se zrekonstruovaným trámovým renesančním stropem. Z té můžete pokračovat do prostor restaurace.


Znovu otevřená restaurace má pro Vás připravenou pestrou nabídku teplých i studených pokrmů, sestavenou z vlastních i vyzkoušených receptur.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.