Friday 27 June 2014

Prodam dilensky lis

TL 6gama Pardubice, r. Dílenský lis Holzmann WP 30H. LIS NA ČESNEK TUPPERWARE 5Kč , Třinec LIS NA ČESNEK TUPPERWARE SLEVA : prodám lis na česnek, je vyroben z pevného plastu v kombinaci s nerezovou. Masivní konstrukce,rám se nekroutí.


Prodám dílenský lis domácí výroby. Snadná manipulace,lis má kolečka. V dobrém stavu, plně funkční. Maximální možnost roztáhnutí čelistí cm. Ze špatných zkušeností na dobírku nezasílám.


Hledáte dilensky hydraulicky lis ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Inzerce - dilensky lis , nabídky - prodám , prodej , inzeráty. Ohýbačka pro hydraulický dílenský lis.


Lisy - dilensky lis 20t, nabídky - prodám , prodej , inzerce. Ruční tedy citlivé pumpování. Rychlé přestavení požadovaného rozsahu.


Hydraulický lis s ručním ovládáním t INFOMAX WWA , MPCIM2 , PRASA. Vybavení: zdvihací hydraulický válec (lisovací tlak t, maximální výška zdvihu 1mm, automatický zpětný návrat do základní polohy prostřednictvím pružinového mechanizmu), robustní . Oct Tento tunový těžký hydraulický dílenský lis je určen pro demontaž a instalaci pouzdra, ložiska, kulové klouby, univerzální klouby, kladky a ozubená kola. S pomocí tohoto vysoce kvalitní hydraulického lisu , můžete snadno získat obrovský tlak s velmi malým úsilím na své tiskové úlohy. Posunout inzerát Přidat do oblíbených.


On-line rubrika: stroje, nástroje, zařízení . Ponk lze zakotvit k zemi. Hmotnost: kg poslem kurierom. Nepostradatelný pomocník v každé dílně.


Rozmery 107délka a šířka, na stole je svěrák York 150. Doprava po ČR zajištěna. Jedním z nejspolehlivějších . Rollen plně funkční , málo používaný CENA 25tis. Cena: - (Hradec Králové). Poslat odkazSplátkový prodej.


Profesionální dílenský lis se vzduchovým čerpadlem. Robustní ocelový rám zajišťuje maximální stabilitu a nemůže se prohnout. Křížový ocelový držák zabráňuje deformaci rámu při nakládání.


S manometrem pro přesné ovládání přítlačné síly. Podobné fráze na Sleviste. Pilník dílenský na kov kruhový 250mm.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.