Monday 30 June 2014

Nerezový věšák na klíče

Nerezový věšák na klíče Ergo s osmi trny je vyroben z kvalitní nerezové oceli. Věšák je určen k zavěšení na stěnu. Produkty › Šatna a předsíň Кеш Перекласти цю сторінку Klíče už nehledejte. Věšáky a skříňky vám a zajistí, abyste je našli vždy tam, kde očekáváte. Vybírejte ze stovek designových věšáků na klíče na jednom místě.


VĚŠÁK háčky trojháček samolepící věšák , ručníky věšák , na ručníky věšák , na šaty věšák , nástěnný věšák , kalhoty na věšák , na oblečení věšák , věšáček, věšáček na, kovový věšáček Popis: Nerezový. ROCKET Keynote - nástěnný věšák na klíče jako equalizer - každý magnet unese 500gr. Skříňka a věšáky na klíče poslouží jako praktické a pohledné uložení vašich klíčů na jednom místě. Pro snazší orientaci použijte vyhledávání dle povrchové úpravy. Lehce tak najdete správné provedení (chrom lesklý či matný, nikl lesklý či matný, bronz, mosaz, nerez a mnohé další).


Kde jsem ty klíče zase nechal? Je tohle věta, která vás doprovází každé ráno? Pak je čas udělat utrum vaší zapomnětlivosti a dát ty klíče pěkně do pucu.


YAMAZAKI Tower Desk Bar, bílý. ZACK Canzo, 50cm, matný. Háčková lišta kovová matná poniklovaná vzdálenost otvorů 1x 1mm. Sklápěcí háček kovový mosazný leštěný vzdálenost otvorů mm.


Wenko Háček závěsný bílý, ks. Hledáte-li toho správného pomocníka právě pro vás, můžete vybírat ze širokého sortimentu háčků a věšáků z nerezové oceli od společnosti Blomus a WMF. Za zmínku jistě stojí věšák na kabáty nebo věšáky na klíče různých provedení, díky kterým už nikdy nebudete hledat „ ztracené“ klíče. Luxusní nerezový nástěnný věšák na klíče od světoznámé firmy Zack.


Jednoduchý design s velkou dávkou důmyslnosti, tak by se dal popsat věšák na klíče z nerezové oceli TEWO. Klíče jednoduše zasuňte do otvoru, kde je udrží pěna z kvalitní pryže. Poznámka: Běžná cena: 718! Chcete se ještě na něco zeptat? Vyrábíme celou řadu doplňků z nereu.


Celou řadu výrobků naleznete v našem . Kovové, dřevěné, plastové, porcelánové, dětské, ethno, rustikální,. Nabízíme úchytky, knopky a věšáky Siro. Povrchová úprava: nerez. Praktický věšák se háčky je vyrobený z kombinace skla a ušlechtilé oceli. Je vhodný na zavěšení drobných předmětů či oblečení.


Praktický nerezový věšák na klíče s výřezy na dvě fotografie 8xcm. V balení je i potřebný montážní materiál. Stylová a praktická dekorace do Vašeho bytu, Vám pomůže udržet pořádek mezi klíči.


Klíče se věší na osm nerezových trnů s drážkou proti spadnutí klíče. Cena produktu bez dopravy. Dekorativní věšák na klíče a šperky. Nenašli jste, co jste hledali ? Prohlédněte si v galerii, co umíme. Nevoní vám sociální sítě?


Pošlete e-mail nebo telefonujte.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.